Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Cercetare stiinţifică online de tip inter-, trans-, cros- si multidisciplinar la UPIT

Gheorghe SĂVOIU, prof. univ. dr. habil. (Preşedinte SRS - filiala Argeş )

Departamentul Finanţe, Contabilitate, Economie

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Drept

18 mai 2020

(timp de lectură: 2 - 3 min)

 

Cercetarea stiinţifică se poate continua în condiţii online, aşa cum de altfel încercăm şi noi la Societatea Română de Statistică (SRS) - filiala Argeş, prelungind dialogul pe mai multe teme statistice de actualitate, două dintre ele fiind publicate iniţial şi restrâns pe https://www.upit.ro/ro/upit-pentru-comunitate şi apoi mai extins în Revista Română de Statistică supliment (subiecte transformate ulterior în articole dezvoltate ce vor beneficia de publicare în numerele din lunile mai şi iunie).

 

Inedită este şi o primă lansare de carte online pe care o realizăm acum şi care arată dorinţa de a continua proiectul celor patru volume de cercetare inter-, trans-, cros- şi multidisciplinară într-o echipă de profesori pasionaţi.

Din proiectul iniţiat în 2018, am realizat deja doua volume în doi ani. La finalul prezentărilor din 20 mai, vor debuta cu sigurantă şi discuţiile despre conţinutul concret al celui de-al treilea volum, intitulat Metode statistice şi interdisciplinaritate, al cărui contract editorial a fost deja semnat cu Editura Universitară Bucureşti, partenera SRS - filiala Arges în cadrul acestui proiect multidisciplinar. Cercetările incluse în volumele anterioare au fost realizate în cadrul UPIT, în echipe de profesori şi studenţi şi cu siguranţă tradiţia acestora va continua.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.