Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

BINE AȚI VENIT PE PAGINA RELAȚII INTERNAȚIONALE ! 

 

Centrul pentru Relații Internaționale

 

Admitere Studenți internaționali

 

Erasmus+

 

Regulamente

 

Documente Utile

 

Parteneriate

Acorduri Erasmus+

Acorduri Cadru

Asociații

 

Proiecte

 

Noutăți

 

Echipă

        

        Universitatea din Pitești, înființată în 1962, este una dintre cele mai reprezentative din sudul României. Prin tot ceea ce facem, încercăm să sprijinim formarea și dezvoltarea studenților noștri, astfel încât, indiferent unde ar alege să profeseze, să aibă succes.

        Suntem o universitate multidisciplinară, cu 6 facultăți și peste 9000 de studenți, cu programe de studii organizate conform paradigmei Bologna, pe 3 cicluri: licență, master și doctorat. Fie că este vorba despre educație, cercetare, relații internaționale sau de viața comunității, noi ne implicăm la fel.

        Studenții care ne aleg se orientează către cele 6 facultăți ale noastre: Științe, Educație Fizică și Sport; Mecanică și Tehnologie; Teologie, Litere, Istorie și Arte; Electronică, Comunicații și Calculatoare, Științe Economice și Drept; Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie   ce implementează peste 100 de programe de licență și master, la care se adaugă și cele 10 domenii de doctorat și Programul Pregătitor de Limba Română. Anual, avem bucuria de a primi în cadrul comunității noastre, studenți internaționali, dar și profesori și cercetători de pretutindeni.

        În prezent, colaborăm cu mai mult de 230 de universități și instituții academice din 49 de țări pentru mobilități Erasmus+ (Acorduri Bilaterale Erasmus), proiecte de cercetare-dezvoltare-inovare, conferințe și revistele științifice (Acorduri-cadru). Totodată, Universitatea din Pitești este membră a 6 asociații internaționale prestigioase.

        Universitatea noastră deține Carta Erasmus și pentru perioada 2021-2027, ceea ce reprezintă o reconfirmare a experienței de peste 20 de ani pe care o avem în domeniul mobilităților, dar și al proiectelor de cooperare, realizate prin Programul Erasmus.

        Centrul pentru Relații Internaționale este locul de unde parteneriatele noastre cu voi toți încep să prindă contur!

 

        Corina Amelia GEORGESCU

        Prorector pentru Relații Internaționale

 

Pliante

Prezentare Universitate

Studenți Internaționali

Erasmus+

 

Contact Secretariat Prorector

  Tel: +40 348 453 108

  E-mail: international@upit.ro

  Adresă: Camera R20, Rectorat, Universitatea din Pitesti, Strada Târgu din Vale nr. 1, parter, Pitești, 110440, Argeș, România

 

Contact Prorector

  Tel.: +40 348 453 130

  E-mail: corina.georgescu@upit.ro

  Adresă: Camera R19, Rectorat, Universitatea din Pitesti, Strada Târgu din Vale nr. 1, parter, Pitești, 110440, Argeș, România

 

Social Media

  Facebook: @InternationalRelations.UPIT

  Instagram: official_upit

  Twitter: @Official_Upit

 

Name of the institution: Universitatea din Pitești ǀ English name: University of Pitesti ǀ Acronym: UPIT ǀ OID: E10201605 ǀ PIC Code: 998268711 ǀ Erasmus Code: RO PITESTI01 ǀ ECHE: 50387-LA-1-2014-1-RO-E4AKA1-ECHE ǀ VAT Number: 4122183 ǀ Website & Email: https://www.upit.ro/, rectorat@upit.ro, international@upit.ro
Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Documente utile
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.