Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Consultare publică

CARTA UNSTPB

Având în vedere prevederile Legii Învățământului Superior și în spiritul transparenței decizionale și asumării responsabilității publice, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București lansează spre consultare și dezbatere publică:

  • Carta Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

Invităm membrii comunității universitare să împărtășească propuneri, sugestii și opinii privind Carta POLITEHNICII București, și subliniem importanța contribuției fiecărui participant în procesul de elaborare și perfecționare a acestui document fundamental.

Pentru a vă exprima punctele de vedere, vă rugăm să transmiteți propunerile dumneavoastră la adresa de e-mail: carta_unstpb@upb.ro.

Dezbaterea publică va avea loc luni, 20 noiembrie a.c., între orele 14.00 și 16.00, la sediul central al  UNSTPB POLITEHNICA-Centrul universitar Pitești, Sala de festivități.

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.