Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Școala de vară - ediția a III-a

În luna iulie 2022 s-a desfășurat a II-a ediție a Școlii de Vară ”Introducere în tainele ingineriei”, organizată de Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității Pitești. La eveniment au participat 20 de elevi și 2 profesori. Timp de trei zile liceenii au beneficiat de atmosfera Școlii de Inginerie a FMT, Departamentul Autovehicule și Transporturi.

 

 

Școala de vară - ediția a II-a

Miercuri, 17 iulie 2019, s-a încheiat cea de-a II-a ediție a Școlii de Vară ”Introducere în tainele ingineriei”, organizată de Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității Pitești. 25 de liceeni s-au bucurat, timp de trei zile, de atmosfera Școlii de Inginerie a FMT. Educație rutieră, conducere defensivă, proiectare asistată de calculator, 3D printing, motoare termice și electrice, analiză structurală – toate acestea au fost abordate în decursul celor trei zile ce pregătire. ”Sperăm ca aceste cursuri să le deschidă liceenilor apetitul pentru Școala de inginerie”, a declarat, pentru UPITMEDIA, prof.univ.dr.ing.Adrian Clenci, Directorul Departamentului de Autovehicule și Transporturi din cadrul FMT. Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității din Pitești mulțumește Renault România pentru sprijinul oferit.

 

 

Școala de vară - prima ediție

 

Actualizat: 12.10.2022

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.