Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Școala de vară - ediția a III-a

În luna iulie 2022 s-a desfășurat a II-a ediție a Școlii de Vară ”Introducere în tainele ingineriei”, organizată de Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității Pitești. La eveniment au participat 20 de elevi și 2 profesori. Timp de trei zile liceenii au beneficiat de atmosfera Școlii de Inginerie a FMT, Departamentul Autovehicule și Transporturi.

 

 

Școala de vară - ediția a II-a

Miercuri, 17 iulie 2019, s-a încheiat cea de-a II-a ediție a Școlii de Vară ”Introducere în tainele ingineriei”, organizată de Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității Pitești. 25 de liceeni s-au bucurat, timp de trei zile, de atmosfera Școlii de Inginerie a FMT. Educație rutieră, conducere defensivă, proiectare asistată de calculator, 3D printing, motoare termice și electrice, analiză structurală – toate acestea au fost abordate în decursul celor trei zile ce pregătire. ”Sperăm ca aceste cursuri să le deschidă liceenilor apetitul pentru Școala de inginerie”, a declarat, pentru UPITMEDIA, prof.univ.dr.ing.Adrian Clenci, Directorul Departamentului de Autovehicule și Transporturi din cadrul FMT. Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității din Pitești mulțumește Renault România pentru sprijinul oferit.

 

 

Școala de vară - prima ediție

 

Actualizat: 12.10.2022

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.