Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

EXAMEN DE DISERTAȚIE IULIE 2021 - CALENDAR

Rezultate examen finalizare studii iulie 2021

28.06.- 09.07.2021 - înscrierea la examenul de disertație la secretriatul facultății

 

19.07.2021 – 20.07.2021 - susținere examen de disertație 

examenul se va desfășura online, pe Skype

 

Examenul de finalizare a studiilor de master constă în susţinerea lucrării de disertaţie – probă orală; susținerea este publică.

Pe perioada stării de urgență, alertă și până la eliminarea restricțiilor privind adunările publice, examenul de finalizare a programelor de studii de masterat constă în susţinerea lucrării de disertaţie – probă de evaluare orală online, utilizând platforma educaţională/de comunicare online anunţată.

***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

 

Propuneri teme de cercetare disertație 2020-2021

Data afișării temelor de Licență/Disertație: 26.06.2020

Termenul limită pentru alegerea temei și a coordonatorului lucrării de Licență/Disertație și semnarea contractului între student/masterand și coordonatorul lucrării de Licență/Disertație: 30.10.2020

Notă: Nu vor fi acceptate încălcări ale acestor termene!

Studenții pot propune și alte teme, dar vor fi discutate cu profesorul coordonator.

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.