Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE POLITEHNICA BUCUREȘTI

CENTRUL UNIVERSITAR PITEȘTI

Facultatea de Științe ale Educatiei, Științe Sociale şi Psihologie 

 

 

BUN VENIT PE PAGINA NOASTRĂ!

   

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea din Piteşti | Facebook

Conducerea facultății:

Decan - conf. univ. dr. Claudiu LANGA

Prodecan pentru calitatea învățământului - conf. univ. dr. Loredana TUDOR

Prodecan pentru activitatea științifică, relațiile internaționale și relația cu studenții - conf. univ. dr. Delia DUMINICĂ

 

Directori de departamente:

Director Departamentul de Științe ale Educației - conf.univ.dr. Maria Magdalena STAN

Director Departamentul de Psihologie, Științe ale Comunicării și Asistență Socială - conf.univ.dr. Manuela CIUCUREL

Director Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (D.P.P.D.) - conf.univ.dr. Ionuț BULGARU

 

CONTACT:

fsessp@upit.ro (email facultate)

Admitere_FSESSP@upit.ro (doar pentru probleme legate de admitere)

Date de contact secretariate FSESSP (telefon și email secretariate)

 

Adresa: str. Târgu din Vale, nr. 1, Corpul Central, etaj 4

 Pitești, 110040, jud. Argeș  

 

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Științe Sociale și Psihologie, s-a constituit în anul 2016, ca urmare a unui amplu proces de reformă instituțională desfășurat la nivelul Universității din Pitești și funcționează conform H.G. nr. 654/14.09.2016, privind aprobarea nomenclatorului domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare şi a structurii instituţiilor de învăţământ superior, cu următoarea structură:

Programe de studii de licență:

Alături de aceste programe de licență, în cadrul FSESSP se derulează următoarele programe:

Programe de studii de master:

 

Facultatea de Științe ale Educație, Științe Sociale și Psihologie are în componență următoarele departamente academice:

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Ştiinţe Sociale şi Psihologie își propune să încurajeze și să faciliteze o cultură a învățării continue, atât în procesul de formare inițială, cât și în cel continuu, pentru specialiștii din domeniile educației, psihologiei, asistenței sociale, sociologiei și științelor comunicării. 

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Științe Sociale și Psihologie gestionează următoarele domenii de studii: Psihologie, Științe ale educației, Asistență Socială, Sociologie și Științe ale comunicării și oferă formare profesională prin programe de licență (Psihologie, Pedagogia Învățământului Primar și preșcolar (la Pitești, Slatina, Rm. Vâlcea, Alexandria și Câmpulung), Asistență Socială, Resurse Umane și Jurnalism), programe de masterat (Management educațional (Pitești și Slatina) Educație timpurie (Rm. Vâlcea și Alexandria), Consiliere educațională, Psihologie clinică – evaluare și intervenție, Managementul serviciilor sociale și de sănătate, Consiliere în asistența socială, Comunicare organizațională), precum și prin programul de formare psihopedagogică care este derulat în vederea certificării competențelor pentru profesia didactică și contribuie la dezvoltarea competențelor corespunzătoare exercitării profesiei didactice și atestarea în cariera didactică. În cadrul facultății este derulat și Programul pregătitor de limba română pentru cetățenii străini.

Programele de studii sunt concepute pentru a furniza studenților oportunități prin care să dobândească cunoștințe, abilități și capacități de analiză și reflecție, pregătindu-i să devină contributori activi în viața profesională și în societate.

FSESSP promovează o cultură organizațională, axată pe disponibilitate de lucru, valori, calitate, performanţă universitară și asigură unui climat deschis, favorabil optimizării relaţiilor profesionale.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.