Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

 

 ANUNȚ!

Vineri, 29.06.2018, ora 10, sala S119

     - se va desfășura concursul pentru ocuparea postului de Asistent universitar, numărul 34, din Statul de funcțiuni al Departamentului Matematică-Informatică, 2017-2018. 

Programul Concursului este următorul:

1. Susținerea probei scrise:

  • ora 10.00, sala S119.

2. Susținerea probei practice:

  • ora 14.00 – candidat 1, sala S119;

  • ora 15.00 – candidat 2, sala S119.

         

 

 

 

  • Comisia de concurs recomandă, cu unanimitate de voturi, ca postul de șef lucrari poz. 22 din statul de funcții al Departamentului de Asistență Medicală și Kinetoterapie, Facultatea de Știinte, Educatie Fizica și Informatică să fie ocupat de domnul STOICULESCU Adrian . 
  • Comisia de concurs recomandă, cu unanimitate de voturi, ca postul de lector poz. 24 din statul de funcții al Departamentului de Știinte ale Naturii, Facultatea de Știinte, Educatie Fizica și Informatică sa fie ocupat de domnul DOBOBAT Magdalin-Leonard. 
  • Comisia de concurs recomanda, cu unanimitate de voturi, ca postul de lector poz. 23 din statul de funcții al Departamentului de Matematică-Informatică, Facultatea de Știinte, Educatie Fizica și Informatică să fie ocupat de doamna STEFAN Alina-Florentina.

 

LISTA POSTURILOR VACANTE CARE URMEAZĂ A FI PROPUSE PENTRU SCOATERE LA CONCURS ÎN ANUL UNIVERSITAR 2017-2018

STANDARDE MINIMALE NECESARE ȘI OBLIGATORII PENTRU CONFERIREA TITLURILOR ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

METODOLOGIE DE CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTURILOR DIDACTICE ȘI DECERCETARE VACANTE ÎN FACULTATEA DE ŞTIINŢE, EDUCAŢIE FIZCĂ ŞI INFORMATICĂ

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.