Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

INVITAȚIE

 

 

INVITAȚIE

 Marți, 7.11.2017, de la ora 14, în amfiteatrul S109, din partea Companiei PRODINF Software Pitești vor veni: managerul general Constantin ARSENE și software architect Cosmin CONSTANTIN pentru a prezenta compania și noi proiecte de colaborare cu studenții și cadrele didactice de la Departamentul Matematică-Informatică al Universității din Pitești.

                                                                                                                                                                        

 

Sunt așteptati studenți de la licență și master în Informatică și Matematică și cadre didactice.

 

Compania DRAEXLMAIER prezintă detalii despre Programul de internship 2018 de la IT Center Pitești, joi, 2.11.2017, de la ora 12, în amfiteatrul S109 a Facultății de Știinte, Educație Fizică și Informatică.

                                                                                                                                                                        

ro2019.edu.ro

 

 

INVITAȚIE

Universitatea din Piteşti prin Facultatea de Ştiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică, Departamentul Ştiinţe ale Naturii în colaborare cu Institutul de Biologie al Academiei Române Bucureşti şi Asociaţia Română de Pteridologie, organizează Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 1000, în sala S109, workshop-ul cu tema

Baza de date a pajiştilor din România (Romanian Grassland Database-RGD): trecut, prezent şi perspective”. Invitat la acest eveniment este Dr. Kiril Vassilev de la Institutul de Cercetări a Biodiversităţii Ecosistemelor, Sofia, Bulgaria.

 
Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.