Româna         English         Français        

Université de Pitesti

        În urma desfășurării concursului din data de 29.06.2018 pentru ocuparea postului de Asistent universitar, numărul 34, din Statul de funcțiuni al Departamentului Matematică-Informatică, 2017-2018, comisia de concurs recomanda, cu unanimitate de voturi, ca postul de asistent poz. 34 din statul de funcțiuni al Departamentului Matematică-Informatică, Facultatea de Știinte, Educatie Fizica și Informatică să fie ocupat de doamna Diaconu Maria Crina.      

  • Comisia de concurs recomandă, cu unanimitate de voturi, ca postul de șef lucrari poz. 22 din statul de funcții al Departamentului de Asistență Medicală și Kinetoterapie, Facultatea de Știinte, Educatie Fizica și Informatică să fie ocupat de domnul STOICULESCU Adrian . 
  • Comisia de concurs recomandă, cu unanimitate de voturi, ca postul de lector poz. 24 din statul de funcții al Departamentului de Știinte ale Naturii, Facultatea de Știinte, Educatie Fizica și Informatică sa fie ocupat de domnul DOBOBAT Magdalin-Leonard. 
  • Comisia de concurs recomanda, cu unanimitate de voturi, ca postul de lector poz. 23 din statul de funcții al Departamentului de Matematică-Informatică, Facultatea de Știinte, Educatie Fizica și Informatică să fie ocupat de doamna STEFAN Alina-Florentina.

 

LISTA POSTURILOR VACANTE CARE URMEAZĂ A FI PROPUSE PENTRU SCOATERE LA CONCURS ÎN ANUL UNIVERSITAR 2017-2018

STANDARDE MINIMALE NECESARE ȘI OBLIGATORII PENTRU CONFERIREA TITLURILOR ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

METODOLOGIE DE CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTURILOR DIDACTICE ȘI DECERCETARE VACANTE ÎN FACULTATEA DE ŞTIINŢE, EDUCAŢIE FIZCĂ ŞI INFORMATICĂ

 

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.