Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Din anul universitar 2001 – 2002, programul de studii universitare de master Biologie medicală completează la un nivel superior programul de studii de licenţă “Biologie”, care face parte din specializările susținute din anul 1990 în Universitatea din Pitești.  

Misiunea acestui program este aceea de a forma specialişti în domeniul Biologiei medicale, capabili să desfăşoare activităţi în cadrul instituţiilor sanitare din țară și din lume, în cadrul unităţilor de cercetare ştiinţifică biologică și biomedicală sau a celor de învățământ, în cadrul unor companii private sau a propriilor afaceri.

Programul de studii universitare de master Biologie medicală, cu misiune didactică și de cercetare științifică, oferă o educație de înaltă calitate, prin formarea unui sistem coerent de cunoștințe de specialitate și a unor abilități și deprinderi care să fie în concordanță cu necesitățile actuale și de perspectivă ale societății și care să asigure dezvoltarea profesională a specialiștilor din domeniu, biologi, biochimiști, cercetători, cadre didactice.

Programul de studii universitare de master Biologie medicală are durata de 2 ani, învățământ cu frecvență, urmărind formarea de specialiști cu o înaltă calificare în domeniu, cu un profil profesional similar cu cel al specialiștilor ce provin din şcolile româneşti şi europene de tradiţie şi care să le permită inserția pe piaţa muncii pe plan local, național și internațional. Absolvenții acestui program de studii de master se pot înscrie la studii doctorale în domeniul Biologie în cadrul Universității din Pitești.

 

 

Plan de învățământ BIOLOGIE MEDICALĂ 2018 - 2020

                 Fișe ale disciplinei an universitar 2018 - 2019

                Teme disertații BIOLOGIE MEDICALĂ 2018 - 2019

                Orar semestrul al II-lea anul universitar 2018 - 2019

Plan de învățământ BIOLOGIE MEDICALĂ 2017 - 2019

                Fișe ale disciplinei an universitar 2017 - 2018

Plan de învățământ BIOLOGIE MEDICALĂ 2016 - 2018

 

 

ADMITERE 2018

 

Pentru anul universitar 2018 - 2019 admiterea la programul de studii de masterat universitar BIOLOGIE MEDICALĂ se va realiza conform Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere pentru anul universitar 2018 - 2019 la Universitatea din Pitești, disponibil pe pagina web a Universității din Pitești, secțiunea ADMITERE 2018.

Admiterea se va desfășura în perioada 03-31 iulie 2018 și 03-18 septembrie 2018 (consultați calendarul admiterii pe pagina universității).

Tematica pentru proba de concurs (test grilă) poate fi accesată aici

Pliant admitere 2018

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.