Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Misiunea programului de studii de master Aplicații Interdisciplinare în Științele naturii este pe de o parte, de complementaritate, în sensul aprofundării interdisciplinare sau transdisciplinare a unui domeniu de studiu şi de profesionalizare, în sensul dobândirii de competenţe profesionale noi într-un domeniu specializat.

Misiunile, care definesc specificul activităţilor prevăzute şi cursul pe care îl urmează managementul programului de master, sunt următoarele:

  • Misiune didactică - prin transmiterea cunoştinţelor de specializare privind înţelegerea fenomenelor naturii într-o manieră interdisciplinară şi sintetică, în condiţiile în care aceste fenomene sunt studiate în învăţământul obligatoriu într-o organizare monodisciplinară (chimie, fizică, biologie);
  • Misiune ştiinţifică – prin obţinerea de competenţe complementare faţă de formarea iniţială a cursanţilor, în diferite domenii care abordează fenomenele naturii.

 

ADMITERE 2018

Pentru anul universitar 2018 - 2019 admiterea la programul de studii de masterat universitar APLICAȚII INTERDISCIPLINARE ÎN ȘTIINȚELE NATURII se va realiza conform Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere pentru anul universitar 2018 - 2019 la Universitatea din Pitești, disponibil pe pagina web a Universității din Pitești, secțiunea ADMITERE 2018.

Admiterea se va desfășura în perioada 03-31 iulie 2018 și 03-18 septembrie 2018 (consultați calendarul admiterii de pe pagina universității).

Tematica pentru proba de concurs (probă scrisă) poate fi accesată aici.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.