Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Misiunea programului de studii de master Aplicații Interdisciplinare în Științele naturii este pe de o parte, de complementaritate, în sensul aprofundării interdisciplinare sau transdisciplinare a unui domeniu de studiu şi de profesionalizare, în sensul dobândirii de competenţe profesionale noi într-un domeniu specializat.

Misiunile, care definesc specificul activităţilor prevăzute şi cursul pe care îl urmează managementul programului de master, sunt următoarele:

  • Misiune didactică - prin transmiterea cunoştinţelor de specializare privind înţelegerea fenomenelor naturii într-o manieră interdisciplinară şi sintetică, în condiţiile în care aceste fenomene sunt studiate în învăţământul obligatoriu într-o organizare monodisciplinară (chimie, fizică, biologie);
  • Misiune ştiinţifică – prin obţinerea de competenţe complementare faţă de formarea iniţială a cursanţilor, în diferite domenii care abordează fenomenele naturii.

 

ADMITERE 2018

Pentru anul universitar 2018 - 2019 admiterea la programul de studii de masterat universitar APLICAȚII INTERDISCIPLINARE ÎN ȘTIINȚELE NATURII se va realiza conform Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere pentru anul universitar 2018 - 2019 la Universitatea din Pitești, disponibil pe pagina web a Universității din Pitești, secțiunea ADMITERE 2018.

Admiterea se va desfășura în perioada 03-31 iulie 2018 și 03-18 septembrie 2018 (consultați calendarul admiterii de pe pagina universității).

Tematica pentru proba de concurs (probă scrisă) poate fi accesată aici.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.