Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

SCHEMA DE GRANTURI PENTRU UNIVERSITĂȚI – SGU/SS/2023


Beneficiar:

UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI

Grup tinta: 60 studenti


Acord de grant

Nr. AG399/SGU/SS/ din data 13.09.2023


Titlu proiect:

Primii pași către inginerie industrială și management


Director grant:

Daniela-Monica IORDACHE/ Universitatea din Piteşti, Facultatea de Mecanică şi Tehnologie, Departamentul de Fabricaţie şi Management Industrial

 

ANUNT LANSARE PROIECT 2023

 

PREZENTAREA PROIECTULUI

Obiectivul general: Prevenirea abandonului universitar al studenților din anul I cu risc ridicat de abandon – ciclul de licență prin oferirea de sprijin personalizat şi a unor servicii socio-educaționale centrate pe student, coerente, flexibile și necesare parcurgerii cu succes a programelor de studii universitare şi asigurării condiţiilor necesare pentru o educație de calitate, care să conducă la integrarea academică și socio-profesională.

Activitatile proiectului:

I   Activitatea de îndrumare şi suport (tutorat şi mentorat) 

II  Elaborarea şi furnizarea de programe remediale

III  Elaborarea şi implementarea programului de dezvoltare a competențelor cheie de învățare eficientă

IV Elaborarea şi implementarea programului de dezvoltare personală şi abilităţi socio-emoţionale

V Activitatea de consiliere şi orientare în carieră

VI Dotarea

 

ANUNT SELECTIE SI RECRUTARE PERSONAL

 

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Centrul Universitar Pitești organizează selecția ȋn vederea angajării ȋn cadrul subproiectului  Primii pași către inginerie industrială și management (ING-PIM),  399/SGU/SS/2023 din data 01.10.2023.


Anunț angajare proiect (.pdf)
Cerere înscriere membru proiect (docx)
Declarație proiect (docx)
Declarație acord prelucrare date (docx)

Rezultatele selectiei au fost afisate in data de 16.09.2023 la avizierul salii I120, str Targul din Vale, nr 1, Corp I.

 

 

ANUNT SELECTIE GRUP TINTA

În cadrul proiectulului privind învățământul secundar (ROSE), subproiectul Primii pasi catre inginerie industriala si management, Acord de grant nr. AG353/10.09.2020 sunt disponibile 60 locuri in grupul tinta.
Facultatea de Mecanică şi Tehnologie – Departamentul de Fabricatie si Management Industrial invită studenţii eligibili să-și exprime interesul de a se inscrie în grupul tinta.

Pentru completarea documentelor necesare inscrierii va puteti adresa domnului Preda Adrian, sala I120 in intervalul orar 8-16.

 

 

ANUNT SELECTIE STUDENTI VOLUNTARI


În cadrul proiectulului privind învățământul secundar (ROSE), subproiectul Primii pasi catre inginerie industriala si management, Acord de grant nr. AG353/10.09.2020 sunt disponibile 8 posturi de student voluntar (mentor).
Facultatea de Mecanică şi Tehnologie – Departamentul de Fabricatie si Management Industrial invită studenţii eligibili să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea ocupării postului de student voluntar (mentor).
Competenţele minime solicitate sunt următoarele:
• Student al Facultăţii de Mecanică şi Tehnologie în cadrul ciclului de studii universitare de licenţăI (anii II,III, IV), medie >7;
• Implicare activităţi extraşcolare sau în acţiuni de voluntariat în folosul studenţilor în cadrul facultăţii sau universităţii;
Studenții interesați sunt invitați să depună o Scrisoare de intenţie, însoțită de CV şi copie CI. Pentru a valida informațiile prezentate în CV, se vor atașa documente justificative (copii după diplome şi certificate care să ateste implicarea în activități extrașcolare sau de voluntariat) care să ateste modul de îndeplinire a criteriilor de calificare și selecție.
Toate documentele menționate anterior se transmit în format electronic prin e-mail (un singur fisier pdf), cu subiectul „Inscriere pentru volunatriat” pe adresa adrian.preda@upit.ro  până la data de 11.10.2023, ora 16:00.

STUDENTI VOLUNTARI SELECTATI

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.