Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 

 

 

 

Ghidul studentului 2023-2024

 

ANUNT

Cererile pentru inscriere in grupul tinta al proiectului ROSE AG399 se pot depune la doamna Onescu, corp T, etaj 4, Decanat FMT pana  la 11.10.2023.

 

Au fost selectati studentii care indeplinesc criteriile pentru a face parte din grupul tinta. Listele le gasiti la doamna Cristina Onescu. Contestatiile pot fi transmise pana joi, 12.10.2023, pe adresa cristina.onescu@upit.ro.

 

 

ANUNT SELECŢIE STUDENT VOLUNTAR (MENTOR)

Facultatea de Mecanică şi Tehnologie – Departamentul de Fabricatie si Management Industrial invită studenţii eligibili  să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea ocupării postului de student voluntar (mentor).

Studenții interesați sunt invitați să depună o Scrisoare de intenție, însoțită de CV şi copie CI. Pentru a valida informațiile prezentate în CV, se vor atașa documente justificative (copii după diplome şi certificate care să ateste implicarea în activități extrașcolare sau de voluntariat) care să ateste modul de îndeplinire a Criteriilor de Calificare și Selecție.

Toate documentele menționate anterior se transmit în format electronic prin e-mail (un singur fisier pdf), pe adresa adrian.preda@upit.ro  până la data de 10.10.2023, ora 16:00.

Lista studentilor care au fost selectati o gasiti in corpul I, sala I120 la dl Preda A.

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.