Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 

AVL AUSTRIA

 

 

Thanks are due to AVL Advanced Simulation Technologies for providing free licenses for its software - https://www.avl.com/simulation.

Equally, we are grateful to AVL List GmbH for providing free CONCERTO licenses - https://www.avl.com/-/avl-concerto-5-

Thus, it was possible to introduce Cruise, Fire and Concerto in the curricula of our study programmes (Romanian taught bachelor degree "Automotive Engineering", English taught master "Automotive Engineering for Sustainable Mobility")

 

The AVL software are also used in research (doctoral thesis, scientific cooperation/grants).

 

* * * * * * * * *

 

JOHNSON CONTROLS ROMANIA

 

În zilele de 11 și 12 decembrie 2015, în Facultatea de Mecanică ṣi Tehnologie a Universității din Pitești s-a desfășurat o acțiune de voluntariat studențesc, sprijinită de Johnson Controls România.

 

Acțiunea a constat în renovarea amfiteatrelor T301 și T309, cu fonduri puse la dispoziție de către   Johnson Controls România.

 

Activitatea de renovare a celor două amfiteatre a fost asumată voluntar de către membri ai Asociaţiei Studenţeṣti StART (Studenți AR și ITT).

 

Comunitatea academică a Facultății de Mecanică și Tehnologie este recunoscătoare societății Johnson Controls România pentru sprijinul oferit și mulțumește studenților care s-au implicat. 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.