Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Universitate cu grad de încredere ridicat

 

INVITAȚIE

Simpozion intitulat „EMINESCU,AZI”, dedicat Zilei Culturale Naționale 

 

Centrul de Cercetare și Formare Didactică, Lingvistică și în Comunicare, LITTERA, din cadrul Departamentului de Limbă, Literatură, Istorie și Arte al Universității din Pitești vă invită marți, 15 ianuarie 2019, ora 12.00, la Simpozionul intitulat„EMINESCU, AZI”, dedicat Zilei Culturii Naționale.

 

Invitat special: Prof.univ.dr.Mircea BÂRSILĂ, care va susține o prezentare cu titlul „EMINESCU: UNIVERSUL LIRIC”.

Moderator conf.univ.dr.Adrian SĂMĂRESCU, Prorector al Universității din Pitești.

 

Cu același prilej, studenții Programelor de Muzică și Teatru din cadrul Universității din Pitești vor susține un recital de muzică și poezie, sub conducerea profesorilor Gheorghiță STROE și Mirela CIOABĂ.

 

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Universității din Pitești, Str.Târgul din Vale, nr.1

____________________________

 

Ziua Culturii Naționale la Colegiul Terțiar Nonuniversitar din cadrul UPIT 

 

Colegiul Terțiar Nonuniversitar din cadrul Universității Pitești organizează marți, 15 ianuarie 2019, un eveniment special dedicat Zilei Culturii Naționale, în care va fi omagiat poetul Mihai Eminescu dar și alte personalități din domeniile sănătate, biologie și informatică.

 

Participă elevii înscriși la programele de studii Asistent Medical Generalist și Analist Programator din cadrul Colegiului Terțiar Nonuniversitar, alături de invitați speciali din rândul profesorilor.

 

Evenimentul are loc la ora 14.00, în Sala mică a Bibliotecii Universității din Pitești (etajul I), Str.Târgul din Vale nr.1.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.