Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

BIBLIOTECA UNIVERSITĂȚII DIN PITEȘTI

Extras din Carta UPIT, art. 33:

Biblioteca universitară este componentă obligatorie a infrastructurii Universităţii şi asigură modelarea, dezvoltarea, administrarea serviciilor infodocumentare şi accesul studenţilor, cadrelor didactice şi cercetătorilor, dar şi al altor categorii de utilizatori, la informaţiile de specialitate, necesare procesului de învăţământ şi cercetării ştiinţifice.

Misiunea principală a bibliotecii este aceea de sprijinire a procesului instructiv-educativ de specialitate, de cercetare ştiinţifică şi perfecţionare continuă, desfăşurat în cadrul Universităţii, de implementare a culturii informării şi învăţării, bazată pe tehnici şi tehnologii informaţionale moderne, de formare a deprinderilor de gestionare a informaţiei de către utilizatori.

Biblioteca urmăreşte să asigure şi să promoveze diversificarea continuă a serviciilor informaţionale în beneficiul utilizatorilor ei, să dezvolte colecţii enciclopedice de publicaţii cu caracter ştiinţific şi de înaltă valoare culturală, din ţară şi de peste hotare, pe toate categoriile de suporturi documentare, în acord cu programele de învăţământ, de cercetare şi de cultură.

Biblioteca este parte integrantă în acordurile de colaborare ale Universităţii cu instituţiile academice din ţară şi din afara ţării, în domeniul schimbului şi împrumutului interbibliotecar de cărţi şi informaţii, desfăşurându-şi activitatea pe baza reglementărilor legale în vigoare şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Bibliotecii.

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.