Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 

Centrul pentru Activități Sociale (CAS) vizează creșterea calității serviciilor specifice oferite studenților, diversificarea ofertei de servicii, implicarea studenților în elaborarea și aplicarea deciziilor privind serviciile și facilitățile din campus, armonizarea și promovarea valorilor științifice, culturale, sportive, etice în comunitatea regională, națională și internațională.

 

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC) răspunde nevoilor de consiliere şi orientare profesională ale studenţilor, absolvenţilor Universităţii din Piteşti, precum şi ale elevilor de liceu din anii terminali, prin oferirea de servicii gratuite de informare, consiliere şi orientare în carieră cu scopul facilitării gestionării propriului traseu educaţional şi profesional.

 

Centrul pentru Colaborare cu mediul socio-economic (CCMSE) are ca obiectiv general crearea și dezvoltarea unei relații reciproc avantajoase între Universitatea din Pitesti și mediul socio-economic cu privire la inserția pe piaţa muncii și satisfacerea cererii de competenţă a mediului socio-economic.

 

Biroul de Relații Publice și Registratură (BRPR) este o structură administrativă a Universităţii din Piteşti care, prin acţiuni şi programe specifice, promovează o politică de comunicare cu impact major asupra informării societăţii. B.R.P.R. asigură o comunicare organizațională internă multidirecțională, fluidă, instrumentală și adaptată pentru fiecare structură administrativă.

 

Biblioteca (BUP) este componentă a infrastructurii universităţii şi asigură modelarea, dezvoltarea, administrarea serviciilor infodocumentare şi accesul studenţilor, cadrelor didactice şi cercetătorilor, dar şi al altor categorii de utilizatori, la informaţiile de specialitate, necesare procesului de învăţământ şi cercetării ştiinţifice.

 

Editura Universităţii din Piteşti (EUP) se constituie într-o structură care susţine activitatea didactică şi de cercetare a Universităţii prin asigurarea publicării de cursuri, manuale, îndrumare, culegeri, reviste, colecţii, inclusiv cele ale manifestărilor ştiinţifice derulate.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.