Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

                Programul de studii de master „Organizare şi Conducere în Sport”  formeaza profesional  la nivel universitar în domeniile educaţie fizică şi sport şi organizare şi conducere în sport  în scopul formării capacităţii de a selecta, combina şi utiliza adecvat cunoştinţe, abilităţi şi alte achiziţii pentru rezolvarea cu succes a unor situaţii de muncă, precum şi pentru dezvoltarea profesională şi personală în condiţii optime în măsură să faciliteze investiţia absolvenţilor în cariera de pofesor de educatie fizica şi sport, antrenor, antreprenor în sport, manager sportiv, director unitate de învăţământ, etc.

               Competenţe profesionale acumulate în timpul masterului:  dezvoltarea şi aprofundarea cunoaşterii  în domeniului Ştiinţei Sportului şi Educaţiei Fizice, domeniilor complementare, precum şi a celor specifice organizării şi conduceri ştiinţifice în sport;  activitatea de reflexie critică şi constructivă şi de transfer şi rezolvarea de probleme specifice ştiinţei sportului, educaţiei fizice şi conducerii în sport; stăpânirea metodelor, procedeelor şi tehnicilor de cercetare în domeniile menţionate anterior, abilităţi de interrelaţionare şi lucru în echipă,  însuşirea de tehnici pentru căutarea şi pentru crearea de locuri de muncă; cunoştinţe privind utilizarea legislaţiei în domeniile organizării şi conducerii în sport şi în cel al dreptului de proprietate intelectuală şi capacitatea de antreprenoriat.

Plan de învăţământ 2022 - 2024 - Fişe discipline - Sem 1 - Anul II    

                                                                               - Sem II - Anul II   

Plan de învăţământ 2023 - 2025 - Fişe discipline - Sem 1 - Anul I

                                                                                - Sem II - Anul I

                                                                             

Ghid de finalizare a studiilor 

Pliant de promovare

Tematică lucrări diserțatie

Orar OCS

Biblioteca

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.