Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

             Programul de studii de master Activităţi Motrice Curriculare şi Extracurriculare vizeaza realizarea ofertei formativ-educative într-un mediu universitar de excelenţă, fundamentat pe o experienţă didactică de peste 30 de ani, cadre didactice cu o pregătire corespunzătoare care aplică o tehnologie modernă, bază didactică complexă, cercetare ştiinţifică în domeniu recunoscută.

            Misiunea specifică este una didactică de formare a specialiştilor prin studii de licenţă în educaţie fizică şi sport şi se înscrie în misiunea fundamentală a facultăţii, care vizează atât formarea profesională prin studii de licenţă în meseriile de profesor, antrenor pe ramuri de sport, referent sportiv, etc. cât şi formarea continuă prin studii universitare de masterat şi de doctorat.

Plan de învăţământ 2022 - 2024 - Fişe discipline - Anul II

Plan de învăţământ 2023 - 2025 - Fişe discipline - Anul I

Ghid de finalizare studii

Pliant de promovare

Tematică lucrări disertație

Orar AMCE

Biblioteca

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.