Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 

 

          Atestatul de competenţă lingvistică LOGOS certifică nivelul de competenţă în limbă străină al unui candidat în acord cu politica şi standardele lingvistice ale Uniunii Europene conform Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi:: A1 (începător), A2 (elementar), B1(prag), B2 (intermediar), C1(avansat), C2 (excelenţă).

CLS Logos eliberează atestate pentru limbile română, engleză, franceză, germană, spaniolă.

Atestatul de competenţă lingvistică LOGOS se obţine în urma testării competenţelor lingvistice ale candidatului, dobândite în context formal, non formal sau informal: înțelegere orală și scrisă, exprimare orală și scrisă. Notele pentru ficare competență și suma  acestora sunt marcate pe atestat.

Atestatul de competenţă lingvistică poate servi la admiterea la facultăți cu profil nefilologic (nivel licență și masterat), admiterea la programe de doctorat, burse de studii, angajări.

 

Procedură înscriere

Taxe de atestare

Eliberarea atestatelor

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.