Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Candidatii adminis la Facultatea de Teologie, Litere, Istorie si Arte, se vor inmatricula fara programare, in zile de 14, 15, 16 septembrie 2020, la sediul facultatii.

Intervalul orar este 9,00 - 17,00.

 

 

REZULTATE ADMITERE  SEPTEMBRIE 2020

 

ANUNȚ IMPORTANT

      REZULTATELE CONCURSULUI DE ADMITERE SESIUNEA SEPTEMBRIE 2020, LA PROGRAMELE FTLIA, VOR FI AFIȘATE ÎN ZIUA DE 12.09.2020, PÂNĂ LA ORA  1200.

   

ADMITERE 2020

 

FILM PREZENTARE FACULTATE       http://s.go.ro/mtybygse

AVIZIER STUDENȚI

 

LISTE INMATRICULARE - IULIE 2020

REZULTATE ADMITERE IULIE 2020

 

ANUNȚ IMPORTANT

      REZULTATELE CONCURSULUI DE ADMITERE LA PROGRAMELE FTLIA VOR FI AFIȘATE ÎN ZIUA DE 22.07.2020, ORA  2200.

       Perioadă de înmatriculare 24-30 IULIE: L-V 900- 1700, S și D 900- 1300

        Candidații aflați "ÎN AȘTEPTARE" NU SUNT RESPINȘI. Pe măsură ce se eliberează locuri, aceștia vor putea ocupa un loc subvenționat/cu taxă.

♦♦♦Toate informațiile necesare în vederea ÎNMATRICULĂRII♦♦♦

PLAN DE MĂSURI PRIVIND REORGANIZAREA ACTIVITĂȚILOR DIDACTICE ȘI NEDIDACTICEDIN UPIT PENTRU PERIOADA 11 – 22 MARTIE 2020

HOTĂRÂRILE BIROULUI CONSILIULUI  DE ADMINISTRAŢIE   din data de 12.03.2020

                                               

CONTACT:

E-mail: decanattlia.pitesti@yahoo.com

Str. Aleea Şcolii Normale, nr. 7, cod 110254, Piteşti, jud. Argeş, România

Telefon/fax

0348.453300

Decanat

0348.453302

Secretariat

0348.453312

Departamentul de Teologie

0348.453303

Limbă și literatură, istorie și arte

0348.453307

Limbi străine aplicate

 

Decan: Conf. univ. dr. Constantin Augustus BĂRBULESCU

Prodecan: Conf. univ. dr. Valentina STÎNGĂ

Directori Departamente:

          • Teologie:  Pr. lect. univ. dr. Gheorghe GÎRBEA

          • Limbă și literatură, istorie și arte: Lect. univ. dr. Adina DUMITRU

          • Limbi străine aplicate: Conf. univ. dr. Laura CÎȚU

   

 ISTORIC

   

       Actuala FACULTATE DE TEOLOGIE, LITERE, ISTORIE ȘI ARTE  continuă tradiția științelor umaniste și artelor, din cadrul Universității din Pitești. Acestea au fost reprezentate încă din 1974, în cadrul fostului Institut de Învăţământ Superior din Piteşti, de către secția de Franceză-Engleză. În prezent, domeniul FILOLOGIE este reprezentat de programele de licență și master din subdomeniile LIMBĂ ȘI LITERATURĂ și LIMBI MODERNE APLICATE.

      Din anul universitar 1991/1992, se înființează programul TEOLOGIE-ASISTENȚĂ SOCIALĂ, iar din anul 1993/1994, acesteia i se alătură și specializarea TEOLOGIE PASTORALĂ. Din anul 2005, specializarea TEOLOGIE-ASISTENȚĂ SOCIALĂ, se scindează în TEOLOGIE-ASISTENȚĂ SOCIALĂ şi  ASISTENȚĂ SOCIALĂ, aceasta din urmă fiind gestionată de Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie. Toate secțiile din acest domeniu sunt susținute prin masterate de profil.

      În 1997, în cadrul Universităţii din Piteşti, a luat fiinţă specializarea ISTORIE, acreditată din anul 2004, care cuprinde pregătire la nivel de licenţă şi beneficiază de programe masterale în domeniul istorie. Aceasta continuă tradiția programului ROMÂNĂ-ISTORIE existent în cadrul Institutului de Învățământ Superior din Pitești, încă din anii șaptezeci.

     Domeniul MUZICĂ, înfiinţat în 2001 la Universitatea din Piteşti, este prezent în oferta educaţională a facultății, prin programul de licenţă MUZICĂ aprofundat printr-un program de studii masterale în domeniu.

     Cel mai nou domeniu din cadrul facultății este TEATRU, care se adresează tuturor celor interesaţi să îşi dezvolte aptitudinile artistice şi creează o deschidere culturală mai amplă în regiune.

 

      MISIUNEA FACULTĂȚII

 

Misiunea Facultății de Teologie, Litere, Istorie și Arte este aceea de educație și cercetare, urmărind prin interdisciplinaritate să ofere viitorilor absolvenți un cadru de pregătire bazat pe cunoaștere și competență.

     Procesul Bologna este asigurat în continuarea studiilor prin intermediul programelor de masterat acreditate și prin dezvolatarea altora noi. Tototdată, Școla Doctorală asigură perfecționare și formarea de cercetători, cadre didactice și speciliști cu un înalt grad de cunoaștere.

      Urmând misiunea de educație și cercetare Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte caută în permamență să-și adapteze oferta educațională – prin discipline noi și schimburi interacademice – și profesională – prin cadre didactice și de cercetare de prestigiu.

       PROGRAME DE STUDII ♦

      ♦  ADMITERE  ♦

     ♦  AUDIENȚE   ♦

     ♦  TABERE   ♦

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.