Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

 

Facultatea de Teologie, Litere, Istorie si Arte

Str. Aleea Şcolii Normale, nr. 7, cod 110254, Piteşti, jud. Argeş, România

Email: logos.upit@yahoo.com

Tel: 0348/453 300; 0724 007 884 (la acest ultim numar se pot oferi informatii strict legate de activitatea Centrului de Limbi Straine LOGOS)

 

 

Centrul de Limbi Straine LOGOS a fost infiintat la data de 15.06.2009 prin hotararea Senatului Universitatii din Pitesti, la initiativa Catedrei de Limbi Straine Aplicate, avand Statut si Regulament de functionare proprii.

 

Centrul de Limbi Straine LOGOS este marca inregistrata OSIM din anul 2010. 

 

Membrii Departamentului de Limbi Străine Aplicate sunt de drept membri ai Centrului de Limbi Străine LOGOS.

 

Orice cadru didactic titular al Universităţii din Piteşti, având pregătire de specialitate în domeniul limbilor străine sau al limbii române poate deţine calitatea de membru al centrului, pe baza unei adeziuni.

 

Centrul de Limbi Straine LOGOS poate colabora si cu personal asociat, calitatea de asociat obtinandu-se in conditiile stabilite de reglementarile Universitatii din Pitesti.

 

Centrul de limbi straine LOGOS  coordoneaza si organizeaza, conform Statutului, urmatoarele tipuri de activitati:

  • Servicii: formare lingvistica (cursuri la cerere, pentru orice categorie de solicitanti), testari in vederea obtinerii atestatelor de competenta lingvistica, traduceri generale si specializate, traduceri autorizate, revizie lingvistica, documentare, editare si tehnoredactare computerizata in limba straina;
  • Activitati de cercetare conform axelor tematice specifice Departamentului de Limbi Straine Aplicate: Lingvistica teoretica si aplicata, Limbaje de specialitate, Traductologie, Cultura si civilizatie anglofona, francofona, Didactica limbilor straine. In cadrul Centrului functioneaza si Centrul de analiză şi cercetare a tehnologiilor pedagogice, conform cu standardul de calitate ARACIS I.P.B.1.2.2. ref.1.: „Realizarea programelor de studiu, în funcţie de forma de învăţământ, este monitorizată şi fundamentată prin structuri interne specializate de tip „centru de analiză şi dezvoltare pedagogică” în care se dezvoltă tehnologii pedagogice novatoare şi eficiente.”

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.