Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

PROGRAME DE MASTER ÎN DOMENIUL ȘTIINȚE ALE EDUCAȚIEI

           Având ca principală misiune formarea inițială și continuă a personalului didactic din învățământul preșcolar și primar, Facultatea de Științe ale Educației, Științe sociale și Psihologie din cadrul Universității din Pitești derulează programe de master care au ca scop principal extinderea competențelor profesionale de bază ale profesorilor.

Aceste programe sunt incluse în Planul strategic al Departamentului de profil și au fost elaborate pe baza următoarelor principii:

-            conformității - cu politicile naționale și internaționale în domeniul calificării pentru profesia didactică;

-            complementarității – în raport cu programul/ programele de studii de licență;

-            flexibilității – în raport cu nevoile și opțiunile de formare profesională ale candidaților potențiali;

-        teritorialității – în sensul acoperirii nevoilor de formare profesională ale absolvenților studiilor de licență PIPP, la nivelul studiilor de master, în toate punctele de lucru acoperite de FSESSP, respectiv: Argeș, Vâlcea, Olt, Teleorman.

          

            Încă de la lansare,  programele de master au fost apreciate atât de către evaluatorii ARACIS cât și de către beneficiari pentru capacitatea de a răspunde unor nevoi de dezvoltare profesională ale absolvenților studiilor de licență în cotextul noilor orientări reformatoare din sistemul educațional.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.