Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Managementul Logisticii, pe scurt ML, este o specializare de studii universitare de masterat în domeniul Inginerie şi Management, care a fost înfiinţată în Universitatea din Piteşti în anul universitar 2007 - 2008. Este primul master apărut în România în domeniul Logisticii industriale, a luat naştere la iniţiativa AUTOMOBILE DACIA şi este cu colaborare internaţională (Universite de Lorraine - site Metz).

Absolventul specializării ML dobândeşte cunoştinţe solide privind managementul lanţului logistic, competenţe generale în domeniul inginerie şi management (gestiunea producţiei şi a stocurilor, cercetarea proceselor de producţie) şi, în mod special, competenţe de specialitate "logistică industrială" (managementul operaţiilor logistice, implantarea şi simularea fluxurilor logistice, calitatea şi auditul proceselor logistice, mentenanţa echipamentelor logistice, managementul proiectelor logistice).

Astfel, inginerul specialist în logistică îşi găseşte locul în diverse niveluri de conducere ale firmelor industriale, în mod special a celor cuprinse într-un lanţ logistic, în domenii cum sunt: gestiune flux de producţie, programare fabricaţie, cumpărări-vânzări, conducere proiecte, îmbunătăţire procese.

Cunoştinţele, abilităţile şi competenţele absolventului ML îi permit acestuia contiunarea studiilor universitare la nivel de doctorat, în domeniul Inginerie şi Management sau Inginerie Industrială.


Domenii & arii de cercetare

Competenţe & Profesii

Plan de învăţământ ML 2018-2019 / 2016-2018 / 2015-2017/2019-2021

Fise de discipline valabile in anul universitar 2019-2020(Sem. I, Sem. II)

Ghid de elaborare proiect an 2019_2020

Ghid de finalizare a studiilor

Metodologie admitere 2017

Extras regulament admitere 2019-2020

Pliant ML 2019

 

 

 


 

 

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.