Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Doctorat - Domeniul Matematică

 

Misiune

Domeniul de studii universitare de doctorat Matematică funcţionează în Universitatea din Piteşti din anul 2000. 

Misiunea domeniului de studii universitare de doctorat Matematică este de a dezvolta activităţi de educație la nivel de doctorat (calificări de nivelul 8 din Cadrul European al Calificărilor - EQF şi din Cadrul Naţional al Calificărilor) și activităţi de cercetare ştiinţifică în domeniul Matematică, cu vizibilitate la nivel național și internațional, fiind în concordanță cu misiunea Universității din Pitești, prezentată în Carta UPIT.

 

Conducători de doctorat

Prof.univ.dr.habil. Loredana BĂLILESCU - CV

Prof.univ.dr.habil. Vasile LUPULESCU - CV 

Prof.univ.dr.habil. Claudia TIMOFTE - CV 

Prof.univ.dr.habil. Mirela ȘTEFĂNESCU - CV 

 

Lista de doctoranzi 

Conținutul programului de studiu

Plan de învătământ 

Fișe de disciplină 

 

Admitere 2023

Admitere 2023

Colocviul de admitere se va desfășura la data de 14 SEPTEMBRIE 2023, incepand cu ora 17:00 in sala S117 a Universitatii Nationale de Stiinta si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti, Centru Universitar Pitesti.

Concursul de admitere la studii universitare de doctorat conţine o probă de specialitate, specifică domeniului de studiu - Art. 13(1);

-   Proba specifică pentru concursul de admitere la studiile doctorale corespunzătoare domeniului de doctorat se susţine în faţa unei comisii - Art. 15(1);

-   Proba de specialitate pentru admiterea la doctorat constă din prezentarea orală a preocupărilor proprii de cercetare ştiinţifică, a bibliografiei studiate şi a unei direcții în care ar urma să fie finalizată teza de doctorat. Această prezentare este urmată de o discuție clarificatoare cu membrii comisiei de admitere la studiile universitare de doctorat.

Informații suplimentare despre admitere doctorat 2023 

 

 
 
Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.