Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Revista Știinţifică a Studenţilor și Masteranzilor din domeniul Științe Sociale

 

Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie a Universității din Pitești anunță publicarea numărului anual al Revistei Știinţifice a Studenţilor și Masternazilor din domeniul Științe Sociale, care cuprinde lucrările prezentate în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor și Masteranzilor din domeniul Științe Sociale de la Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologiedesfășurată în perioada 27-28 mai 2022.

Sesiunea de Comunicări Științifice a Studenţilor și Masteranzilor din domeniul Științe Sociale, organizată anual de Facultatea Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, urmărește promovarea unor contribuții valoroase și originale ale studenților și masteranzilor în domeniile principale pe care se fundamentează Științele Sociale, fiind structurată în 5 secțiuni: Științele Educației, Psihologie, Asistență socială, Științe ale Comunicării - Jurnalism, Sociologie-Resurse umane.

Lucrările înscrise în cadrul acestui eveniment academic au acordul unui cadru didactic coordonator și sunt selectate în baza criteriilor de originalitate, importanța subiectului abordat, calitatea exprimării și a contribuției de cercetare și practice aduse în domeniu, precum și a îndeplinirii condițiilor specifice de formă, fiind prezentate de studenți în fața unei comisii compuse din specialiști în domeniu.

Revista Știinţifică a Studenţilor și Masternazilor din domeniul Științe Sociale poate fi consultată aici.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.