Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Departamentul de Științe ale naturii coordonează programe de licență și de master care au misiune didactică și de cercetare. Cadrele didactice ale departamentului desfășoară activitate de cercetare conform unor teme de cercetare, care stau la baza intocmirii unor proiecte de cercetare și a unor lucrări științifice. Atât cadrele didactice, cât și studenții, masteranzii și doctoranzii desfășoară activități de cercetare în cadrul centrelor de cercetare coordonate de departament, CENTRUL DE CERCETĂRI PENTRU PROTECȚIA NATURII și CENTRUL DE CERCETĂRI BIOTEHNOLOGICE ÎN HORTICULTURĂ ȘI PROTECȚIA MEDIULUI, dar și în cadrul Laboratorului de cercetare OPTOMAT.

 

Temele de cercetare ale Departamentului de Științe ale naturii pentru perioada 2012 - 2017 sunt prezentate aici.

Rezultatele activității de cercetare în cadrul Departamentului de Științe ale naturii în perioada 2012 - 2017 sunt prezentate aici.

 

Centrul de cercetări pentru protecția naturii

 

Centrul de cercetări biotehnologice în horticultură și protecția mediului

 

Laborator de cercetare OPTOMAT

 

Proiect PN-III-P1-1.2-PCCDI-2017-0332 - BIOHORTINOV

 

Proiect PN-III-P2-2.1-CI-2018-0975 MINOREC  - informații aici    

Proiect de cercetare MICOTEHNOLOGIE INOVATIVĂ DE RECICLARE COMPLETĂ A DEȘEURILOR POMICOLE SUB FORMĂ DE MATERIALE COMPOZITE NATURALE DESTINATE CONSTRUCȚIILOR ECOLOGICE - Acronim MINOREC                    

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.