Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

DACIA DUSTER PICK-UP 2022 4WD

DESPRE ROMTURINGIA 

 Înfiinţată în anul 1994, la Câmpulung Muscel, SC Romturingia, are ca obiect de activitate productia de caroserii pentru autovehicule, amenajări speciale pentru transportul de combustibili, mărfuri periculoase conform ADR, autovehicule pentru transport valori, autovehicule cu destinaţie speciala ( ambulante, masini de politie/pompieri) , amenajari diverse izoterme/frigorifice precum si remorci de toate categoriile. Firma a început activitatea cu un nr. de 8 persoane ajungând în prezent la 130 de angajaţi. Permanent avem în vedere activitatea de cercetare şi dezvoltare tehnică în domeniul construcţiilor de maşini. Departamentul de Cercetare, Proiectare, Dezvoltare şi Implementare în Producţie din cadrul SC ROMTURINGIA SRL - Câmpulung Muscel, are ca obiectiv prioritar realizarea de caroserii auto şi amenajări speciale pe autovehicule cu caracteristici şi performanţe superioare celor existente pe piaţă.

DESCOPERĂ NOUL DUSTER PICK-UP
Un model bazat pe unul dintre cele mai iubite SUV-uri din România, reinterpretat pentru cei ce iși doresc un plus de utilitate și versatilitate în activitățile profesionale.

DESIGN ROBUST ȘI ATRACTIV
Dacia Duster Pick-up impresionează prin garda sa la sol de 22,4 cm precum și prin spațiul util al benei. Împreună cu motorizarea eficientă Blue dCi 115 4WD. Duster Pick-Up este un partener de încredere în special pentru activitățile profesionale unde spațiul de depozitare util este un criteriu important.

ÎNCĂRCAT PENTRU DRUMURI GRELE
Folosește spațiul flexibil de depozitare pentru a încărca până la 500 kilograme. Forma special gândită a benei precum și deschiderea largă a oblonului îți permit să accesezi cu ușurință această zonă.

UȘOR DE CURĂȚAT 
Mulțumită materialului spațiului de încarcare ales cu atenție, bena Pick-Up-ului poate fi curațată cu ușurință pentru o nouă zi de muncă.

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.