Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français
Management sistemic preuniversitar performant (MSPP) 

Universitatea din Piteşti, prin Institutul de Formare și Performanță Muntenia, a fost acreditată, prin Ordinul M.E.N.C.Ș. nr. 5990 / 6.12.2015 să desfăşoare programul de formare continuă, în sistem blended-learning:
Management sistemic preuniversitar performant (MSPP)
 
Acest program, care face parte din categoria programelor de perfecţionare  o dată la 5 ani, este destinat personalului didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar şi are avantajul participării la activităţile didactice pe platformă și prin conferințe pe Skype, de acasă sau din şcoală.

 

Programul se finalizează cu 30 credite transferabile, iar  cele 120 de ore de activităţi didactice se desfăşoară după-amiaza și în week-end.
La absolvirea cursului veți primi Atestat de formare continuă a personalului didactic, recunoscut de MENCȘ.

 

Al doilea program disponibil este: Calitate în învățământ prin Management Educațional și Leadership (CMEL), 25 credite, 100 ore.

 

Pentru relaţii suplimentare vă invităm să accesați site-urile noastre www.ifpm.upit.ro si cfm.upit.ro (aici veţi găsi cererea tip de înscriere, precum şi alte informaţii utile) sau să vă adresaţi la Institutul de Formare și Performanță Muntenia, str. Doaga nr. 11, corp A, etaj 1, tel./fax :0348-453-197 / 0724.067.367.

 

Așteptăm înscrierile dumneavoastră (cererile completate, semnate şi apoi scanate) la adresa de mail: dfc.medurur@yahoo.com.

 

Conditii de inscriere: personalul didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar


Documente necesare

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.