Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Management sistemic preuniversitar performant (MSPP) 

Calitate în învățământ prin Management Educațional și Leadership (CMEL)

Universitatea din Piteşti, prin Centrul de Formare Muntenia, a fost acreditată, prin Ordinul M.E.N. să desfăşoare programele de formare continuă, în sistem blended-learning:

Management sistemic preuniversitar performant (MSPP) - 30 credite transferabile, iar  cele 120 de ore de activităţi didactice

Calitate în învățământ prin Management Educațional și Leadership (CMEL) - 25 credite transferabile, iar  cele 100 de ore de activităţi didactice
 
Aceste programe, care fac parte din categoria programelor de perfecţionare  o dată la 5 ani, sunt destinate personalului didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar şi are avantajul participării la activităţile didactice pe platformă și prin conferințe pe Skype, de acasă sau din şcoală.

Activităţile didactice se desfăşoară după-amiaza și în week-end.

La absolvirea cursurilor veți primi Atestat de formare continuă a personalului didactic, recunoscut de MEN.

Pentru relaţii suplimentare vă invităm să accesați site-urile noastre www.cfm.upit.ro (aici veţi găsi cererea tip de înscriere, precum şi alte informaţii utile) sau să vă adresaţi la Centrul de Formare Muntenia, str. Tg. din Vale nr. 1, corp central, etaj 5,, birou 5.51 tel. :0348-453-197.

Așteptăm înscrierile dumneavoastră (cererile completate, semnate şi apoi scanate) la adresa de mail: dfc.medurur@yahoo.com.

Conditii de inscriere: 

- absolvirea de studii universitare cu diplomă de licență (de scurta durată) sau de absolvire;

- adeverință din care să reiasă calitatea de cadru didactic din învățământul preuniversitar. 
Documente necesare

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.