Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Universitatea din Piteşti, prin Centrul de Formare și Performanță Muntenia, a fost acreditată, prin Ordinul M.E.N.C.Ș. nr. 5990 / 6.12.2015 să desfăşoare programul de formare continuă, în sistem blended-learning:
Management sistemic preuniversitar performant (MSPP) si Calitate în învățământ prin Management Educațional și Leadership (CMEL)
 

Pentru relaţii suplimentare vă invităm să accesați site-urile noastre https://www.upit.ro/ro/academia-reorganizata/centrul-de-formare-muntenia si cfm.upit.ro (mai jos veţi găsi cererea tip de înscriere, precum şi alte informaţii utile) sau să vă adresaţi la Centrul de Formare Continuă Muntenia, str. Doaga nr. 11, corp A, etaj 1, tel./fax :0348-453-197 / 0724.067.367. ( dfc.medurur@yahoo.com)

 

 1. Management sistemic preuniversitar performant MSPP - Acreditat
Documente necesare pentru inscrierea la cursul de Management sistemic preuniversitar performant MSPP, 30 credite,120 ore, in sistem blended-learning.

Conditii de inscriere: personalul didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar

2. Calitate in invatamant prin management educațional si leadership  (CMEL) - Acreditat

Detalii: 25 credite, 100 ore,  in sistem blended-learning.

 

Conditii de inscriere: personalul didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar

Documente necesare:

Cerere de inscriere MSPP-CMEL

Pliant de promovare MSPP, CMEL  

3. Programul de conversie profesională: EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ a cadrelor didactice din învățămăntul preuniversitar 

Cerere de inscriere Conversie Ed. Tehn.

Afis Educatie tehnologica 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Pentru informatii suplimentare despre aceste cursuri contactati-ne la adresa   dfc.medurur@yahoo.com

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.