Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 

 

Dorim să vă anunțăm că, pe fondul noilor măsuri dispuse de autorități, se pot relua mobilitățile dinspre România către alte state, în ceea ce privește personalul universitar. Reiterăm faptul că mobilitățile se pot relua cu respectarea unor condiții, pe care le regăsiți la linkul: https://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/796. Pentru consultarea condițiilor de călătorie, vă rugăm să accesați site-ul MAE: https://www.mae.ro/travel-conditions.

 

 

Mobilitatea personalului:

 

Perioade de predare – această activitate permite cadrelor didactice din instituțiile de învățământ superior sau personalului din întreprinderi să predea la o instituție de învățământ superior parteneră din străinătate. Mobilitatea personalului în scopul predării poate avea loc în orice domeniu/disciplină academică.

 

Perioade de formare – această activitate sprijină dezvoltarea personală a personalului didactic și nedidactic din instituțiile de învățământ superior, sub forma unor evenimente de formare în străinătate (cu excepția conferințelor)  și a unor perioade de observare directă la locul de muncă/formare într-o instituție de învățământ superior parteneră sau într-o altă organizație relevantă din străinătate.

 

Documente necesare pentru organizarea mobilității

 

  • cerere de deplasare;
  • acord de predare / acord de formare;
  • Copie Carte Identitate
  • Detalii personale: număr telefon, adresă email, grad didactic, vechimea în Universitatea din Pitești
  • Extras de cont în euro, deschis la Banca Comercială Română sau la o altă bancă, în funcție de alegerea cadrului didactic;
  • La finalul mobilității, fiecare participant va întocmi un raport de activitate, care va fi depus la dosarul personal de la Biroul Erasmus+

 

Completarea formularelor se va realiza sub îndrumarea coordonatorului ERASMUS+ la nivel de facultate (lista coordonatori).

Pentru informații legate de organizarea, derularea, monitorizarea și evaluarea mobilităților Erasmus+ personalul universitar se poate adresa la:

 

CONTACT BIROUL ERASMUS+

Targu din Vale, 1, 110040, Pitești 

www.upit.ro/international

Tel/Fax : +40 348 453 333

 

Persoană de contact

Lect. univ. dr. Maria MIROIU

Responsabilitate

Coordonator instituțional

Detalii de contact

Targu din Vale, 1, 110040, Pitesti, Romania

E-mail : maria.miroiu@gmail.com, tel.: +40 348 453 333

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.