Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

 

Îndrumări privind efectele COVID-19 asupra mobilităților Erasmus+ în domeniul învățământului superior (04.05.2020) trimis de ANPCDEFP - extras:

"S-au suspendat toate mobilitățile atât incoming, cât și outgoing planificate să înceapă din data de 9 martie 2020 și până la încheierea stării de urgență (http://www.dspb.ro/diverse/100320.pdf); suspendarea s-ar putea prelungi prelungi dincolo de încheierea stării de urgență, în funcție de recomandările/dispozițiile autorităților naționale privitoare la regimul călătoriilor.
Vă recomandăm insistent să amânați sau să reprogramați aceste mobilități pentru o altă perioadă de timp mai îndepărtată. Nu se recomandă efectuarea unor costuri în avans pentru mobilitățile planificate pentru care există riscul să nu poată fi desfășurate."

MAE publică pe pagina web „Atenționări de călătorie – Europa – COVID-19 ” (http://www.mae.ro/node/51880) informații cu privire la măsurile adoptate de statele europene în contextul evoluției epidemiei de infecție cu COVID-19.

 

Mobilitatea personalului:

 

Perioade de predare – această activitate permite cadrelor didactice din instituțiile de învățământ superior sau personalului din întreprinderi să predea la o instituție de învățământ superior parteneră din străinătate. Mobilitatea personalului în scopul predării poate avea loc în orice domeniu/disciplină academică.

 

Perioade de formare – această activitate sprijină dezvoltarea personală a personalului didactic și nedidactic din instituțiile de învățământ superior, sub forma unor evenimente de formare în străinătate (cu excepția conferințelor)  și a unor perioade de observare directă la locul de muncă/formare într-o instituție de învățământ superior parteneră sau într-o altă organizație relevantă din străinătate.

 

Documente necesare pentru organizarea mobilității

 

  • cerere de deplasare;
  • acord de predare / acord de formare;
  • Copie Carte Identitate
  • Detalii personale: număr telefon, adresă email, grad didactic, vechimea în Universitatea din Pitești
  • Extras de cont în euro, deschis la Banca Comercială Română sau la o altă bancă, în funcție de alegerea cadrului didactic;
  • La finalul mobilității, fiecare participant va întocmi un raport de activitate, care va fi depus la dosarul personal de la Biroul Erasmus+

 

Completarea formularelor se va realiza sub îndrumarea coordonatorului ERASMUS+ la nivel de facultate (lista coordonatori).

Pentru informații legate de organizarea, derularea, monitorizarea și evaluarea mobilităților Erasmus+ personalul universitar se poate adresa la:

 

CONTACT BIROUL ERASMUS+

Targu din Vale, 1, 110040, Pitești 

www.upit.ro/international

Tel/Fax : +40 348 453 333

 

Persoană de contact

Lect. univ. dr. Maria MIROIU

Responsabilitate

Coordonator instituțional

Detalii de contact

Targu din Vale, 1, 110040, Pitesti, Romania

E-mail : maria.miroiu@gmail.com, tel.: +40 348 453 333

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.