Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

 

Mobilitatea personalului:

 

Perioade de predare – această activitate permite cadrelor didactice din instituțiile de învățământ superior sau personalului din întreprinderi să predea la o instituție de învățământ superior parteneră din străinătate. Mobilitatea personalului în scopul predării poate avea loc în orice domeniu/disciplină academică.

 

Perioade de formare – această activitate sprijină dezvoltarea personală a personalului didactic și nedidactic din instituțiile de învățământ superior, sub forma unor evenimente de formare în străinătate (cu excepția conferințelor)  și a unor perioade de observare directă la locul de muncă/formare într-o instituție de învățământ superior parteneră sau într-o altă organizație relevantă din străinătate.

 

Documente necesare pentru organizarea mobilității

 

  • cerere de deplasare;
  • acord de predare / acord de formare;
  • Copie Carte Identitate
  • Detalii personale: număr telefon, adresă email, grad didactic, vechimea în Universitatea din Pitești
  • Extras de cont în euro, deschis la Banca Comercială Română;
  • La finalul mobilității, fiecare participant va întocmi un raport de activitate, care va fi depus la dosarul personal de la Biroul Erasmus+

 

Completarea formularelor se va realiza sub îndrumarea coordonatorului ERASMUS+ la nivel de facultate (lista coordonatori).

Pentru informații legate de organizarea, derularea, monitorizarea și evaluarea mobilităților Erasmus+ personalul universitar se poate adresa la:

 

CONTACT BIROUL ERASMUS+

Rectorat, etaj I, cam. 50

Targu din Vale, 1, 110040, Pitești 

www.upit.ro/international

Tel/Fax : +40 348 453 333

 

Persoană de contact

Conf. univ. dr. ing. Elena NEAGU

Responsabilitate

Coordonator instituțional

Detalii de contact

Targu din Vale, 1, 110040, Pitesti, Romania

E-mail : elena.neagu@upit.ro, tel/fax : +40 348 453 333

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.