Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Practica se organizează în baza Convenţiei cadru privind efectuarea stagiului de practică, sub forma unui acord încheiat între organizatorul de practică şi partenerul de practică.

► Pentru programele de studii de licenţă (Administrarea Afacerilor, Economia comerțului, turismului și serviciilor, Management şi Marketing), practica de specialitate se desfăşoară pe durata ultimelor 3 săptămâni ale semestrului al doilea din anul II, reprezentând 90 de ore (începând cu promoţia 2017-2020, practica se va desfăşura pe parcursul celor 14 săptămâni ale semestrului 2 din anul II, reprezentând 84 ore).

 ► Pentru programele de studii de masterat,  stagiul de practică se efectuează pe tot parcursul semestrului al doilea din anul II de studiu cu 112 ore (începând cu promoţia 2017-2019, practica se va desfăşura în semestrul 1 din anul II, reprezentând 84 ore).

Procedură privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă/masterat  https://www.upit.ro/_document/12520/procedura_practica.pdf

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.