Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Conferința Internațională Edu-World 2022

 

📌📢 Suntem onorați să vă invităm la cea de-a 9-a ediție a Conferinței Internaționale Edu-World 2022 care va avea loc în perioada 3-4 iunie 2022. Conferința va fi organizată în format online din cauza condițiilor impuse de pandemia de Covid-19.

📌 Încă din 2004, datorită efortului dvs. şi al organizatorilor din cadrul Universității din București și ai Universității din Pitești, Edu-World a devenit un nume de referință pe plan național şi european.

✍️ Lucrările acceptate pentru a fi prezentate la conferința Edu-World 2022 vor fi publicate în revista internațională European Proceedings of Educational Sciences (EpES) și vor fi trimise pentru a fi incluse în Web of Science Core Collection™ Conference Proceedings Citation Index - Social Sciences & Humanities (CPCI-SSH) șiGoogle Scholar.

📍 Înregistrarea pentru participarea la Edu World 2022 se poate face accesând acest link: https://login.eduworld.ro/login

📣 Va invităm, așadar, să propuneți lucrările dvs. pentru această editie şi să ramâneţi în contact cu noi prin intermediul website-ului www.eduworld.ro şi al paginii de Social Media: https://www.facebook.com/EduWorldConference

https://eduworld.ro/

**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

WORKSHOP-ul „FLASH MIND – instrumente pentru o învățare vizuală”

Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie-Universitatea din Pitești a organizat WORKSHOP-ul „FLASH MIND – instrumente pentru o învățare vizuală” desfășurat prin programul Erasmus + Parteneriate Strategice.

Scopul proiectului care ajunge acum la final, după 2 ani de implementare, a fost să promoveze utilizarea „flashcardurilor” în învățare la elevii cu tulburări specifice de învățare (TSI).

Prin platforma www.flashmind.eu proiectul urmărește să îmbunătățească abilitățile profesorilor în crearea de cursuri digitale interactive cu o componentă vizuală puternică, suport pedagogic elevilor cu dificultăți sau cu dizabilități de învățare, dezvoltarea de abilități de bază la elevii cu dificultăți de învățare și integrarea lor în școlară, schimb de bune practici între profesori datorită abordării colaborative a platformei.

Parteneri în acest proiect sunt: Universitatea din Pitești – România, EDULOG – (Franța, coordonator), LogoPsyCom (Belgia), European Education and Learning Institute – (Grecia), Euphoria – (Italia) și Les Apprimeur – (Franța).

 

 

https://www.upitmedia.ro/workshop-flashmind-18-feb-2022/

 

**************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

În perioada 22-24 aprilie 2019, în cadrul proiectului ”Empowering Practitioners in Social Work from Rural Communities”, acronim EPSWRA, număr de proiect 2018-1-RO01-KA204-049515, a avut loc sesiunea de training în domeniul asistenței sociale pentru practicienii în asistență socială din zonele rurale ale județului Argeș.

Sesiunea de training a avut următoarea tematică:

1. Dezvoltarea de rețele comunitare și profesionale

2. Metode eficiente de evaluare a impactului intervențiilor asistențiale

3. Utilizarea instrumentelor ICT create prin proiectul EPSWRA.

Trainingul s-a desfășurat la sediul Universității din Pitești, corp B, str. Gheorghe Doja, nr. 41, între orele 14.30 – 19.30, și a reunit un număr de 19 practicieni în asistență socială din următoarele comune ale județului Argeș:Davidești, Vulturești, Mușătești, Lerești, Cetățeni, Mărăcineni, Corbeni, Arefu, Valea Danului, Ciogrângeni, Godeni, Băiculești, Mălureni, Ștefănești, Micești, Bughea de Jos, Vlădești, Aninoasa.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.