Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

PROGRAMUL NAȚIONAL „TABERE STUDENȚEȘTI” 2024

 

 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA UNUI LOC ÎN TABERELE STUDENŢEŞTI PE PERIOADA VACANŢEI DE VARĂ 2024:

- CERERE TIP

- COPIE CARNET DE STUDENT/MASTERAND

- COPIE C.I./B.I./Paşaport

- ALTE DOCUMENTE(conform METODOLOGIEI).

 

 

CEREREA TIP 

Model Declarație de consimțământ prelucrre date personale

METODOLOGIE „TABERE STUDENȚEȘTI 2024

CALENDAR SELECȚIE 

 

Condiții de eligibilitate studenți:

1. Beneficiarii de locuri gratuite în taberele studențești, în perioada vacanței de vară, în limita fondurilor bugetare aprobate și a numărului de locuri aferente pe universități, sunt studenții care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii:

a) sunt înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență;

b) sunt înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, la programul de studii licență sau la programul de studii masterat;

c) au promovat examenele la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare și au promovat examenele la toate disciplinele în sesiunea de iarnă, în cazul studenților din anul I;

d) au vârstă de până la 35 de ani în conformitate cu prevederile art. 2, alin. 2, lit. a) din Legea nr. 350/2006, Legea Tinerilor.

(2) În cazul categoriilor de studenți cazuri sociale si studenți care activează în cadrul CCS/CCSS Tei și ai Federațiilor Studențești, criteriul promovării examenelor la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare și al promovarii examenelor la toate disciplinele în sesiunea de iarnă, în cazul studenților din anul I nu se aplică, ierarhizarea studenților făcându-se exclusiv pe baza criteriilor sociale, respectiv a criteriilor de selecție specifice.

(3) Studenții care se află în an terminal, pot beneficia de loc gratuit în taberele studențești chiar dacă au susținut toate examenele privind finalizarea studiilor.

****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.