Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Program de științe psihopedagogice Nivelul I

 

 

D.P.P.D. al UPIT organizează anual în conformitate cu Legea învăţământului nr.84/1995 republicată cu modificările ulterioare(art. 70, art.71, art.76, art.78), programul de studii psihopedagogice de 30 de credite pentru Nivelul I (iniţial) de certificare pentru profesia didactică,  în regim postuniversitar pentru absolvenţii unei facultăţi care doresc să obţină dreptul de a profesa în învăţământ.

La programul de studii psihopedagogice de 30 de credite pentru Nivelul I (iniţial) de certificare pentru profesia didactică, în regim postuniversitar, se pot înscrie numai absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă, indiferent de profilul sau instituţia de învăţământ superior şi anul în care au obţinut diploma respectivă, care nu au efectuat acest program pe parcursul studiilor de licenţă.

Programul de studii psihopedagogice de 30 de credite pentru Nivelul I (iniţial) de certificare pentru profesia didactică, în regim postuniversitar, se organizează numai în regim cu taxă.

Cuantumul taxei de înscriere, al taxelor de şcolarizare, al taxei pentru eliberarea documentelor de studii se stabileşte anual de către Senatul UPIT.

Admiterea la programul de studii psihopedagogice de 30 de credite pentru Nivelul I (iniţial) de certificare pentru profesia didactică,  în regim postuniversitar, se face pe bază de dosar.
_____________________________________________

Componenţa dosarului de înscriere (an universitar 2020-2021):

- cerere de înscriere tip;   

- contract de studii;

- ghid de interviu;

-declarație de consimțământ;                                                     
- diplomă de licenţă şi suplimentul la diplomă / foaie matricolă sau adeverința de finalizare studii - copii xerox și originale pentru conformitate
- carte de identitate - copie xerox;

- certificatul de naştere - copie xerox;

- certificatul de căsătorie (după caz) - copie xerox;

- adeverința medicala;

- chitanţa de achitare a taxelor de înscriere și înmatriculare+prima tranșă (200+800 lei monospecializare și 200+900 lei dublă specializare), urmând ca a doua tranșă să se achite la jumătatea programului de formare psihopedagogică (800 lei onospecializare și 900 lei dublă specializare) – copie xerox.

_____________________________________________

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.