Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Program de stagii la Groupe Renault România DRIVE YOUR FUTURE 2018:
https://www.gruprenault.ro/cariere/vino-echipa-nostra/programe-pentru-studenti/drive-your-future-2018

 

PARTENERIATE STAGII DE PRACTICĂ

Anul calendaristic - 2016

 

1.        Protocol de colaborare nr. 14209/25.10.2016, cu Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Obiectul contractului – integrarea unor activităţi de specialitate de profil biomedical în activităţile didactice specifice învăţământului universitar, programele de studii Asistenţă medicală generală, Kinetoterapie şi motricitate specială, Terapie ocupaţională, Kinetoterapia la persoanele cu dizabilităţi.

2.        Contract de colaborare nr. 3061/23.09.2016 cu Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Argeş. Obiectul contractului – efectuarea de activităţi de cercetare, pregătire şi efectuare a practicii de specialitate pentru programele de studiu Kinetoterapie şi motricitate specială, Terapie ocupaţională şi Kinetoterapia la persoanele cu dizabilităţi.

3.        Contract de colaborare nr. 01/05.10.2016 cu Centrul Sf. Andrei Piteşti. Obiectul contractului – activităţi de practică pentru studenţii înmatriculaţi la programele de studiu Kinetoterapie şi motricitate specială, Terapie ocupaţională şi Kinetoterapia la persoanele cu dizabilităţi.

4.        Contract de colaborare nr. 3178/03.10.2016 cu Centrul Medical Sf. Nicolae Piteşti. Obiectul contractului – activităţi de practică pentru studenţii înmatriculaţi la programele de studiu Kinetoterapie şi motricitate specială, Terapie ocupaţională şi Kinetoterapia la persoanele cu dizabilităţi.

5.        Contract de colaborare nr. 4609/12.10.2016 cu Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti. Obiectul contractului – activităţi de practică pentru studenţii înmatriculaţi la programele de studiu Kinetoterapie şi motricitate specială, Terapie ocupaţională şi Kinetoterapia la persoanele cu dizabilităţi.

6.        Contract de colaborare nr. 1968/18.05.2016 cu Asociaţia de Turism din Băile Herculane. Obiectul contractului – efectuarea de activităţi de cercetare, pregătire şi efectuare a practicii de specialitate pentru programele de studiu Kinetoterapie şi motricitate specială, Terapie ocupaţională şi Kinetoterapia la persoanele cu dizabilităţi.

7.        Contract de colaborare nr. 1732/05.04.2016 cu Spitalul de Psihiatrie Sfânta Maria, Vedea, Argeş. Obiectul contractului – activităţi de practică pentru studenţii înmatriculaţi la programul de studiu Terapie ocupaţională.

8.        Contract de colaborare nr. 516/27.10.2016 cu Grădiniţa cu Program Prelungit Aripi Deschise Piteşti. Proiect de parteneriat educaţional Educaţie ecologică şi sanitară. Scopul proiectului: cunoaşterea, respectarea şi protejarea naturii; elaborarea unor măsuri şi acţiuni de realizare a educaţiei ecologice în grădiniţă; conştientizarea importanţei pe care o reprezintă sănătatea pentru dezvoltarea armonioasă a organismului şi cultivarea interesului pentru menţinerea acesteia.

9.        Contract de colaborare nr. 517/27.10.2016 cu Grădiniţa cu Program Prelungit Aripi Deschise Piteşt. Obiectul contractului – parteneriat pentru îmbunătăţirea şi lărgirea sferei de activităţi din cadrul educaţiei sanitare realizate în grădiniţă şi în afara acesteia, păstrarea sănătăţii şi formarea unei ţinute a corpului copiilor, realizarea interdisciplinarităţii, organizarea şi prelucrarea informaţiei într-un mod cât mai atractiv şi eficient.

10.     Contract de colaborare nr. 2103/06.10.2016 încheiat cu Fundaţia Special Olympics; parteneriat pentru realizarea unor activităţi fizice adaptate cu copiii cu dizabilităţi intelectuale incluşi în grupul ţintă ai Fundaţiei Special Olympics.

11. Contract de colaborare nr. 1686/29.03.2016, Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţescu”, Piteşti, având ca scop colaborarea părţilor în perioada 2015-2020 pentru realizarea de ativităţi educaţionale comune, practica studenţească, practica elevilor, schimb de experienţă între instituţiile implicate, participare la manifestări ştiinţifice, proiecte educaţionale şi/sau cercetare etc (arhivat la DSN).

12. Contract de colaborare nr. 1375/01.02.2016, Liceul Tehnologic “C. Brâncuşi”, contract de pregătire didactică pentru efectuarea stagiului de pregătire practică a elevilor din învăţământul profesional şi tehnic; contractul stabileşte cadrul în care se organizează şi se desfăşoară stagiul de pregătire practică, în vederea învăţării la locul de muncă, ca parte a programului de pregătire profesional prin învăţământ profesional şi tehnic (arhivat la DSN).

13. Protocol de colaborare Nr. 1609/14.03.2016, cu Direcţia Silvică Piteşti-Argeş,  având drept scop integrarea unor activităţi de secialitate de profil silvic în activităţile didactice specific învăţământului universitar la specializările Biologie  program universitar licentă, Ecologie şi protecţia mediului - program universitar licenţă, Chimie - program universitar licentă, Conservarea şi protecţia naturii – program universitar de masterat (arhivat la DSN).

14. Protocol de colaborare Nr 1180/22.12.2016, protocol încheiat cu Centrul Regional de cercetare-dezvoltare pentru materiale, procese și produse inovative destinate industriei de automobile, CRC&D-AUTO, cu sediul în Pitești, strada Doaga Nr. 11, județul Argeș, pentru practica tehnnico-productiva a studentilor de la programul de licență Chimie (arhivat la DSN).

15. Protocol de colaborare Nr. 195/22.12.2016, protocol încheiat cu GLOBAL RESEARCH SRL, cu sediul în Pitești, strada Argeșului, nr. 4A, cod postal 110151, județul Argeș, pentru practica tehnnico-productiva a studentilor de la programul de licență Chimie (arhivat la DSN).

16. Protocol de colaborare încheiat cu S.C. OSF GLOBAL SERVICES S.R.L. (www.osf-global.com), pentru o perioadă de 1 an, prin reprezentantul său legal Alin Anghel Dorobanțu  având ca scop integrarea activităţilor de practică și cercetare cu activităţile didactice.

17. Protocol de colaborare încheiat cu S.C. BOOSTIT HUB S.R.L. (www.boostit.net), pentru o perioadă de 1 an, prin reprezentantul său legal Adriana Manicea având ca scop integrarea activităţilor de practică și cercetare cu activităţile didactice.

18. Protocol de colaborare încheiat cu S.C. KEPLER S.R.L. (www.kepler-rominfo.com), pentru o perioadă de 1 an, prin reprezentantul său legal Petrișor Guță având ca scop integrarea activităţilor de practică și cercetare cu activităţile didactice.

19. Protocol de colaborare încheiat cu INSTITUTUL DE MATEMATICĂ SIMION STOILOW  AL ACADEMIEI ROMÂNE (www.imar.ro), pentru o perioadă nedeterminată, prin reprezentantul său legal Prof. univ. dr. Vasile BRÎNZĂNESCU având ca scop activități de cercetare în domeniul Matematică.

20. Protocol de colaborare încheiat cu S.C. PROSOFT S.R.L (www.pro-soft.ro), pentru o perioadă de 5 ani, prin reprezentantul său legal Doru NIȚU având ca scop activități de cercetare în domeniul Matematică.

21. Protocol de colaborare încheiat cu S.C. ROWEB S.R.L. (www.roweb.ro), pentru o perioadă de 1 an, prin reprezentantul său legal Viorel COSTEA având ca scop integrarea activităţilor de practică și cercetare cu activităţile didactice.

22. Protocol de colaborare încheiat cu S.C. PRODINF S.R.L. (www.prodinf.ro), pentru o perioadă de timp nedeterminată, prin reprezentantul său legal Constantin ARSENE având ca scop integrarea activităţilor de practică și cercetare cu activităţile didactice.

23. Protocol de colaborare încheiat cu UNIVERSITÉ DE TUNIS, TUNISIA, pentru o perioadă de timp nedeterminată, prin reprezentantul său legal Prof. dr. Mohamed SIFI, Prof. dr. Said ZARATI, Conf. dr. Mounir BEZZARGA având ca scop integrarea activităţilor de practică și cercetare cu activităţile didactice.

24. Protocol de colaborare încheiat cu INDUSTRIAL SECURITY SYSTEM LTD (www.issbul.com), pentru o perioadă de timp nedeterminată, prin reprezentantul său legal Prof. Dr. Habil. Oleg ASENOV, având ca scop integrarea activităţilor de practică și cercetare cu activităţile didactice.

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.