Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

PROCEDURĂ PRIVIND EFECTUAREA STAGIULUI DE PRACTICĂ ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ/MASTERAT 2021 - 2022

*************************************************************************************************************

Practica se organizează în baza Convenţiei cadru privind efectuarea stagiului de practică, sub forma unui acord încheiat între organizatorul de practică şi partenerul de practică.

►Pentru programul de studii de licenţă Drept, practica de specialitate se desfăşoară, în anul II, timp de 2 săptămâni (56 ore), după sesiunea de vară, iar în anul 4, 2 săptămâni, după sesiunea din iarnă (56 ore).

► Pentru programul de studii de licenţă Administrație publică, practica practica de specialitate se desfăşoară, în anul II, timp de 2 săptămâni (56 ore), după sesiunea de vară.

►Pentru programele de studii de masterat APIE,  stagiul de practică se efectuează atât în semestrul I, cât și în semestrul II în ultimele 2 săptămâni, conform planului de învățământ.

 ►Pentru programele de studii de masterat Cariere juridice, practica se desfășoară pe parcursul celui de-al doilea semestru (72 ore).

Procedură privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă/masterat https://www.upit.ro/_document/37922/procedura_practica_sem_2_2019-2020.pdf

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.