Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

PROCEDURĂ PRIVIND EFECTUAREA STAGIULUI DE PRACTICĂ ÎN CADRUL PROGRAMELOR DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ/MASTERAT 2021 - 2022

*************************************************************************************************************

Practica se organizează în baza Convenţiei cadru privind efectuarea stagiului de practică, sub forma unui acord încheiat între organizatorul de practică şi partenerul de practică.

►Pentru programul de studii de licenţă Drept, practica de specialitate se desfăşoară, în anul II, timp de 2 săptămâni (56 ore), după sesiunea de vară, iar în anul 4, 2 săptămâni, după sesiunea din iarnă (56 ore).

► Pentru programul de studii de licenţă Administrație publică, practica practica de specialitate se desfăşoară, în anul II, timp de 2 săptămâni (56 ore), după sesiunea de vară.

►Pentru programele de studii de masterat APIE,  stagiul de practică se efectuează atât în semestrul I, cât și în semestrul II în ultimele 2 săptămâni, conform planului de învățământ.

 ►Pentru programele de studii de masterat Cariere juridice, practica se desfășoară pe parcursul celui de-al doilea semestru (72 ore).

Procedură privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă/masterat https://www.upit.ro/_document/37922/procedura_practica_sem_2_2019-2020.pdf

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.