Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești

Logo incredere
Universitate cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 

international@UPIT - Newsletter-ul activităților internaționalizate ale Universității din Pitești

 

Internaționalizarea – Prioritate strategică a Universității din Pitești

 

Relațiile internaționale au constituit, dintotdeauna, pentru Universitatea din Pitești, una dintre prioritățile sale strategice. Încă din anii 1960, Universitatea din Pitești a fost un centru național recunoscut pentru școlarizarea studenților internaționali, tradiție ce continuă și astăzi, numărul studenților internaționali înmatriculați la programele de studii ale universității crescând în fiecare an.

 

De asemenea, pentru Universitatea din Pitești a devenit importantă găsirea soluțiilor pentru ca studenții care urmează cursurile Anului pregătitor pentru învățarea limbii române să își continue studiile de Licență, Masterat sau Doctorat tot la Universitatea din Pitești.

 

Se depun eforturi susținute pentru promovarea imaginii și a ofertei de studii a Universității din Pitești în țările membre UE, dar și în țări terțe UE precum Azerbaidjan, China, India, Iran etc.

 

De altfel, Universitatea din Pitești și-a extins relațiile de cooperare cu instituții de pe toate continentele, având semnate acorduri cadru de cooperare cu peste 60 de universități și institute de cercetare și peste 100 de acorduri inter-instituționale pentru mobilități academice de tip Erasmus.

 

Revista intitulată international@UPIT își propune să evidențieze acțiunile și evenimentele semnificative realizate în domeniul Relațiilor Internaționale în cadrul Universității din Pitești în vederea atingerii obiectivelor strategice ale universității privind internaționalizarea activității, pentru perioada 2016-2020.

 

Coperta international@UPIT

 

Nr. 1/2017

 

Nr. 2/2017

  

 

Nr. 1/2018

Nr. 2/2018 

 

 

REDACȚIA:


Redactor Șef: Loredana BLOJU - Tel. 004.0348.453.131/333; E-mail: loredana.bloju@upit.ro

Redactor: Liliana MIHAI –Tel. 0348 453 108; E-mail: liliana.mihai@upit.ro
Design: Iulia LIȘMAN –Tel. 0742754879; E-mail: iulialisman@yahoo.com

 

Contact:

Web: https://www.upit.ro/newsletter

Email: international@upit.ro

Telefon: 004.0348.453.130  ǀ  004.0348.453.108 

 

 

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.