Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Povești de succes ale studenților Erasmus

 

MARIN Ramona Cristina -  Facultatea de Matematică și Informatică, mobilitate de studiu la UNIVERSITE DE LORRAINE, Franța

„Erasmus este mai mult decât o experiență academică, este o posibilitate de a privi lumea cu alți ochi. Este șansa unui student de a se autodepași și redescoperi, de a cunoaste și învăța, de a se distra și a-și face noi prieteni. Este o experiență care te maturizează fiind nevoit  să te descurci într-un mediu universitar necunoscut  și nou. Eu mai vreau în Erasmus, prietenii mei mai vor în Erasmus, foștii studenți Erasmus mai vor în Erasmus. Oricine mă intreabă acum despre Erasmus aude din partea mea doar: "mergi", "merită", "du-te"!”

 

BUCUR Mihaela Melania – Facultatea de Teologie Ortodoxă, mobilitate de plasament la ASSOCIATION DEPARTAMENTALE DE SAUVEGARDE DE L’ENFANT A L’ADULTE DE L’AIN, Franța

„A fost o experiență frumoasă din care am avut foarte multe de învățat. În cadrul acestei mobilități mi-am imbogățit cunoștințele în domeniul Asistenței Sociale și am descoperit oameni care exercită această meserie cu mult profesionalism și dedicare. Am învățat mai multe despre ce înseamnă munca socială în special serviciul de Prevenție Specializată adresat copiiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 12-25 ani. Am fost mulțumită de acest stagiu de practică oferit de programul Erasmus+ și îl recomand tuturor celor care vor sa trăiască o experiență nouă, frumoasă din care cu siguranță vor avea avea mult de învățat! ”

ȘĂULEAN Ruxandra Andreea – Facultatea de Drept și Științe Administrative, mobilitate de studiu la THE LOWER SILESIAN UNIVERSITY OF ENTREPRENEURSHIP AND TECHNOLOGY IN POLKOWICE, Polonia

„Despre experiența Erasmus aș putea spune multe, aș putea vorbi ore întregi. Nici nu știu ce să punctez mai intâi. Consider că a fost o pistă de lansare spre perspective înalte, oferindu-mi ocazia să întâlnesc oameni deosebiți de la care am avut multe de învățat, cunoștinte pe care sunt sigură că le voi aplica pe tot parcursul vieții mele, atât profesionale, cât și personale. Toate activitățile mi-au întărit încrederea în forțele mele proprii și mi-au lărgit orizontul, ambiția, dorința de a-mi depăși limitele și de a deveni cea mai buna variantă a mea. Sunt mândră ca am avut onoarea de a fi student internațional!”

 

CEAUȘU Loredana Elena –  Facultatea de Științe, mobilitate de plasament la YEDITEPE UNIVERSITY, Turcia

„Experiența ca student Erasmus este o experientă unică, pe care ar trebui să o experimenteze orice student! Fiind atrasă mereu de cunoaștere, de tradițiile și cultura altor popoare, dar mai ales de tradiția în cultura medicală de recuperare din Turcia, anunțarea mobilităților Erasmus+ disponibile pentru Universitatea Yeditepe a venit ca cea mai minunată veste. Pentru unii e nevoie de timp de gândire daca ar trebui sa plece la studiu sau în stagiu de practică într-o țară străină. Pentru mine acest timp de gandire nu a existat, am avut nevoie de puțin timp pentru a coopta doua colege ca să participăm împreuna la această experiență minunată.    La sfârșitul stagiului ne-am bucurat de cunoștințele dobândite în cele trei spitale din Istanbul recunosute în întreaga lume pentru calitatea serviciilor în domeniul recuperării medicale. În plus, Turcia cu tradițiile ei, o mixtura a celor orientale și a celor occidentale, Istanbulul, orașul celor trei Imperii, magia drumului cu ferryboat-ul între cele doua continente,  locurile pline de istorie, oamenii gata să te ajute la tot pasul, prietenii noi, excursiile organizate nu fac decât să fascineze orice student care ajunge aici. Fiți îndrăzneți și bucurați-vă de experiența de student Erasmus+!”

 

STOICA Ioana Ruxandra – Facultatea de Științe, mobilitate de plasament la UNIVERSITA DEGLI STUDI DELLA BASILICATA, Italia

„Am intrat în programul  Erasmus+ la recomandarea unui cadru didactic al facultății. Mai auzisem de acest program de la prieteni și m-am decis să încerc și eu. Am avut noroc și am ajuns într-o universitate minunată din Italia, în regiunea Basilicata. Acolo am întâlnit o asociație a studenților (Erasmus Student Network) care ne-a ajutat să ne integrăm atât în cadrul facutății cât și în activitățile extrașcolare. Acești studenți au fost lângă noi când am avut nevoie de ajutor sau doar de o vorba bună și am legat cu ei prietenii care sper să dureze o viață. Pot spune fără nici o reținere că a fost cea mai frumoasa experiență a vieții mele de până acum. Am cunoscut oameni din toate colțurile lumii, am descoperit lucruri noi, am călătorit și am învățat. A fost o experiență de viață completă. Abia aștept sa fac parte din nou din acest program minunat.”

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.