Université de Pitesti

Université de Pitesti

Logo incredere
Université avec un haut degré de confiance Logo ARACIS
Româna English Français

CONCURSURI PROFESIONALE STUDENŢEŞTI

 

1.     Campionatul anului I la handbal - eveniment sportiv care s-a desfășurat în perioada 11-22 ianuarie 2016, la Piteşti. Competiția  a fost organizată de către cadrele didactice ale disciplinei handbal (Mihăilă Ion, Popescu Corina, Stancu Maura) fiind destinată studenților din anul I de la programele de studii de licență.

2.     Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 6-7 februarie 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Universitatea din Pitești a participat cu studenții FEFS Pitești și a obținut două medalii de aur, o medalie de argint și două de bronz. Lotul a fost coordonat de către conf. univ. dr. Liviu Mihăilescu. 

3.     Campionatul Național Universitar de Judo - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 14-15 aprilie 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Universitatea din Pitești a participat cu studenții FEFS Pitești și a obținut o medalie de aur, două de argint și două de bronz. În urma acestor rezultate studenții noștri au ocupat locul III în clasamentul final pe centre universitare, la masculin. Lotul a fost coordonat de către conf.univ.dr. Emilian Rabolu. 

4.     Competiția polisportivă ,,Primăvara universitară”, Ediția a XVIII-a - eveniment sportiv care promovează activitatea competițională studențească la nivel de masă. Se desfășoară în perioada aprilie-mai și pot participa studenţi ai facultăților fără profil educație fizică și sport, din toţi anii, licență sau master ai UPIT.

5.     Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin - competiție sportivă care  s-a desfășurat în perioada 13-15 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Universitatea din Pitești a ocupat locul I și a devenit astfel pentru a patra oară consecutiv Campioană Națională Universitară. Lotul a fost coordonat de către prof. univ. dr. Ion Mihăilă. 

6.     Campionatul Național Universitar de Baschet Masculin - competiție sportivă care  s-a desfășurat în perioada 16-18 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea din Pitești. Studenții noștri au ocupat locul I și au devenit Campioni Naționali Universitari. Lotul a fost coordonat de către Conf.univ.dr. Leonard Fleancu și Conf.univ.dr. Florin Cojanu. 

7.      Campionatul Național Universitar de Atletism în aer liber - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 22-24 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea din Pitești. Și în acest an, pentru a patra oară consecutiv, Universitatea din Piteşti s-a clasat pe locul I pe centre universitare, studenții noștri reușind să cucerească 20 de medalii, 12 medalii de aur, 4 medalii de argint şi 4 medalii de bronz. Lotul a fost coordonat de către conf.univ.dr. Liviu Mihăilescu. 

8.     Campionatul Național Universitar de Înot - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 21-22 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea din Pitești. Universitatea din Pitești a cucerit 6 medalii de aur, o medalie de argint și trei de bronz. În urma acestor rezultate studenții Universității din Pitești au ocupat locul I în clasamentul general pe centre universitare. Lotul a fost coordonat de către conf.univ.dr. Carmen Manole. 

9.     Campionatul Național Universitar de Handbal Masculin - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 29-31 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea Transilvania din Brașov. Universitatea din Pitești a ocupat la finalul competiției locul III. Lotul a fost coordonat de către prof. univ. dr. Ion Mihăilă. 

10.   Campionatul anului I de volei - eveniment sportiv care s-a desfășurat în data de 7 iunie 2016. Competiția este organizată de către cadrele didactice ale disciplinei volei fiind destinată studenților din anul I de la programele de studiu de licență.

11.   Jocurile Europene Universitare de Handbal Feminin. În perioada 12- 25 iulie 2016, în Croația la Zagreb și Rijeka s-au desfășurat Jocurile Europene Universitare. Câștigătoare a Campionatului Național Universitar de Handbal feminin, Universitatea din Pitești a fost reprezentanta României la Jocurile Europene Universitare de la Rijeka. La finalul competiției universitatea noastră s-a clasat pe locul VII. Lotul a fost coordonat de către prof. univ. dr. Ion Mihăilă. 

12.   Jocurile Europene Universitare de Baschet Masculin. În perioada 11-19 iulie 2016 Universitatea din Pitești a fost reprezentanta României la Jocurile Europene Universitare de baschet masculin. La finalul competiției echipa Universității din Pitești s-a clasat pe locul 10. Lotul a fost coordonat de către conf. univ. dr. Fleancu Leonard și lect. univ. dr. Florin Cojanu. 

 

 

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.