Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

CONCURSURI PROFESIONALE STUDENŢEŞTI

 

1.     Campionatul anului I la handbal - eveniment sportiv care s-a desfășurat în perioada 11-22 ianuarie 2016, la Piteşti. Competiția  a fost organizată de către cadrele didactice ale disciplinei handbal (Mihăilă Ion, Popescu Corina, Stancu Maura) fiind destinată studenților din anul I de la programele de studii de licență.

2.     Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 6-7 februarie 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Universitatea din Pitești a participat cu studenții FEFS Pitești și a obținut două medalii de aur, o medalie de argint și două de bronz. Lotul a fost coordonat de către conf. univ. dr. Liviu Mihăilescu. 

3.     Campionatul Național Universitar de Judo - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 14-15 aprilie 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Universitatea din Pitești a participat cu studenții FEFS Pitești și a obținut o medalie de aur, două de argint și două de bronz. În urma acestor rezultate studenții noștri au ocupat locul III în clasamentul final pe centre universitare, la masculin. Lotul a fost coordonat de către conf.univ.dr. Emilian Rabolu. 

4.     Competiția polisportivă ,,Primăvara universitară”, Ediția a XVIII-a - eveniment sportiv care promovează activitatea competițională studențească la nivel de masă. Se desfășoară în perioada aprilie-mai și pot participa studenţi ai facultăților fără profil educație fizică și sport, din toţi anii, licență sau master ai UPIT.

5.     Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin - competiție sportivă care  s-a desfășurat în perioada 13-15 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Universitatea din Pitești a ocupat locul I și a devenit astfel pentru a patra oară consecutiv Campioană Națională Universitară. Lotul a fost coordonat de către prof. univ. dr. Ion Mihăilă. 

6.     Campionatul Național Universitar de Baschet Masculin - competiție sportivă care  s-a desfășurat în perioada 16-18 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea din Pitești. Studenții noștri au ocupat locul I și au devenit Campioni Naționali Universitari. Lotul a fost coordonat de către Conf.univ.dr. Leonard Fleancu și Conf.univ.dr. Florin Cojanu. 

7.      Campionatul Național Universitar de Atletism în aer liber - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 22-24 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea din Pitești. Și în acest an, pentru a patra oară consecutiv, Universitatea din Piteşti s-a clasat pe locul I pe centre universitare, studenții noștri reușind să cucerească 20 de medalii, 12 medalii de aur, 4 medalii de argint şi 4 medalii de bronz. Lotul a fost coordonat de către conf.univ.dr. Liviu Mihăilescu. 

8.     Campionatul Național Universitar de Înot - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 21-22 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea din Pitești. Universitatea din Pitești a cucerit 6 medalii de aur, o medalie de argint și trei de bronz. În urma acestor rezultate studenții Universității din Pitești au ocupat locul I în clasamentul general pe centre universitare. Lotul a fost coordonat de către conf.univ.dr. Carmen Manole. 

9.     Campionatul Național Universitar de Handbal Masculin - competiție sportivă care s-a desfășurat în perioada 29-31 mai 2016. Competiția a fost organizată de către Universitatea Transilvania din Brașov. Universitatea din Pitești a ocupat la finalul competiției locul III. Lotul a fost coordonat de către prof. univ. dr. Ion Mihăilă. 

10.   Campionatul anului I de volei - eveniment sportiv care s-a desfășurat în data de 7 iunie 2016. Competiția este organizată de către cadrele didactice ale disciplinei volei fiind destinată studenților din anul I de la programele de studiu de licență.

11.   Jocurile Europene Universitare de Handbal Feminin. În perioada 12- 25 iulie 2016, în Croația la Zagreb și Rijeka s-au desfășurat Jocurile Europene Universitare. Câștigătoare a Campionatului Național Universitar de Handbal feminin, Universitatea din Pitești a fost reprezentanta României la Jocurile Europene Universitare de la Rijeka. La finalul competiției universitatea noastră s-a clasat pe locul VII. Lotul a fost coordonat de către prof. univ. dr. Ion Mihăilă. 

12.   Jocurile Europene Universitare de Baschet Masculin. În perioada 11-19 iulie 2016 Universitatea din Pitești a fost reprezentanta României la Jocurile Europene Universitare de baschet masculin. La finalul competiției echipa Universității din Pitești s-a clasat pe locul 10. Lotul a fost coordonat de către conf. univ. dr. Fleancu Leonard și lect. univ. dr. Florin Cojanu. 

 

 

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.