Româna         English         Français        

University of Pitesti

DMI-UPIT => WAC&WS                

Web Applications Contest and Workshop for Students, May 11, 2018  

 

University of Pitesti, Faculty of Sciences, Physical Education and Computer Science, Departament of Mathematics and Computer Science, Romania

Chair:Conf. univ. dr. Doru Anastasiu Popescu

Email:dopopan@gmail.com

Website:http://dopopan.ro/

OC Chair:Conf. univ. dr. Doru Constantin

Email:cdomanid@yahoo.com

 

ROWEB DEVELOPMENT - PITESTI

 

DMI-UPIT => PD-HS                

Programming Day for High School, May 12, 2018

 

University of Pitesti, Faculty of Sciences, Physical Education and Computer Science, Department of Mathematics and Computer Science, Romania

Chair:Conf. univ. dr. Doru Anastasiu Popescu

Email:dopopan@gmail.com

Website:http://dopopan.ro/

OC Chair:Conf. univ. dr. Doru Constantin

Email:cdomanid@yahoo.com

 

ROWEB DEVELOPMENT - PITESTI

 

 

Reprezentanți ai Departamentului Matematică-Informatică au participat la
Inaugurarea noului sediu din Pitești al companiei IT OSF Global Services

Compania multinațională de dezvoltare software, soluții eCommerce și cloud, OSF Global Services a relocat echipa din Pitești într-un sediu mult mai încăpător, în cadrul Carol Office Center din Calea Craiovei nr.30 Pitești. La ceremonia de deschidere din data de 28.03.2018 au participat reprezentanți ai Departamentului Matematică-Informatică lect.univ.dr. Maria Miroiu și studenți în anul III la domeniul de licență Informatică Alexandru Chivăran, Diana Niță și George Beregheanu. Din partea conducerii companiei au participat fondatorii companiei: Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO și Alin Dorobanțu, COO. Echipa din Pitești a OSF Global Services are în componență mulți absolvenți ai domeniilor de licență și master din cadrul Departamentului Matematică-Informatică al Universității din Pitești. Se intenționează mărirea echipei la 100 de angajați.

 

 

 

INVITAȚIE

    INVITAȚIE

 Marți, 7.11.2017, de la ora 14, în amfiteatrul S109, din partea Companiei PRODINF Software Pitești vor veni: managerul general Constantin ARSENE și software architect Cosmin CONSTANTIN pentru a prezenta compania și noi proiecte de colaborare cu studenții și cadrele didactice de la Departamentul Matematică-Informatică al Universității din Pitești.

                                                                                                                                                                        

 

Sunt așteptati studenți de la licență și master în Informatică și Matematică și cadre didactice.  

Compania DRAEXLMAIER prezintă detalii despre Programul de internship 2018 de la IT Center Pitești, joi, 2.11.2017, de la ora 12, în amfiteatrul S109 a Facultății de Știinte, Educație Fizică și Informatică.

                                                                                                                                                                        

ro2019.edu.ro

 

 

INVITAȚIE Universitatea din Piteşti prin Facultatea de Ştiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică, Departamentul Ştiinţe ale Naturii în colaborare cu Institutul de Biologie al Academiei Române Bucureşti şi Asociaţia Română de Pteridologie, organizează Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 1000, în sala S109, workshop-ul cu tema Baza de date a pajiştilor din România (Romanian Grassland Database-RGD): trecut, prezent şi perspective”. Invitat la acest eveniment este Dr. Kiril Vassilev de la Institutul de Cercetări a Biodiversităţii Ecosistemelor, Sofia, Bulgaria.

 

 

News
S.I.I.M.A.D.C.
I forgot my password
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.