Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

TEME PROPUSE PENTRU FINALIZAREA STUDIILOR - SESIUNEA 2019

 

Grupe și Subgrupe INFORMATICĂ  ANUL1 / Grupe și Subgrupe MATEMATICĂ  ANUL1  


Concurs

·         Realizarea unei lucrari scrise pe o tema referitoare la standardizare

·         Realizarea unui afis si a unui motto pentru Adunarea Generala CEN/CENELEC 2019

Termenul pentru transmiterea lucrarilor este 15 septembrie, iar castigatorii vor fi premiati intr-un cadru festiv, cu ocazia evenimentului dedicat sarbatoririi ASRO, la Hotel InterContinental, București, in data de 12 octombrie 2018.

Premiul I va consta în Participarea castigatorilor la Evenimentul StandarDays CEN CENELEC care are loc la Bruxelles. (Vor fi acoperite de catre ASRO toate costurile acestei deplasari)

Premiul II – un internship platit de 6 luni la ASRO

Totodata, lucrarile vor fi publicate în revista ”Standardizarea”, incepand cu luna ianuarie 2019.

Acest concurs va constitui un prilej pentru asigurarea unei promovări mediatice majore pentru universitatea dvs. prin asocierea cu un eveniment la care vor participa: reprezentanti ai ISO, IEC, CEN, CENELEC, ai mediului economic, autoritati, mediul academic, cercetare si bineinteles partenerii media.

 

Persoana de contact:

d-na Jeni Toma - Departamentul de Marketing ASRO

e-mail: jeni.toma@asro.ro
Tel: 0748 112144

 


 

În perioada 2-4 mai 2018, la Departamentul Matematică-Informatică, în cadrul programului Erasmus+, a sosit o delegație de 7 profesori de la Universitatea Angel Kanchev din Ruse, Bulgaria. Aceștia au avut intalniri cu studenți și cadre didactice de la Departamentul Matematică-Informatică, cu membrii conducerii Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică, cu doamna coordonator instituțional de mobilități Erasmus și cu domnul Rector al Universității din Pitești.

 

 

DMI-UPIT => WAC&WS                

Web Applications Contest and Workshop for Students, May 11, 2018  

 

University of Pitesti, Faculty of Sciences, Physical Education and Computer Science, Departament of Mathematics and Computer Science, Romania

Chair:Conf. univ. dr. Doru Anastasiu Popescu

Email:dopopan@gmail.com

Website:http://dopopan.ro/

OC Chair:Conf. univ. dr. Doru Constantin

Email:cdomanid@yahoo.com

 

ROWEB DEVELOPMENT - PITESTI

 

DMI-UPIT => PD-HS                

Programming Day for High School, May 12, 2018

 

University of Pitesti, Faculty of Sciences, Physical Education and Computer Science, Department of Mathematics and Computer Science, Romania

Chair:Conf. univ. dr. Doru Anastasiu Popescu

Email:dopopan@gmail.com

Website:http://dopopan.ro/

OC Chair:Conf. univ. dr. Doru Constantin

Email:cdomanid@yahoo.com

 

ROWEB DEVELOPMENT - PITESTI

 

 

 

 

Reprezentanți ai Departamentului Matematică-Informatică au participat la
Inaugurarea noului sediu din Pitești al companiei IT OSF Global Services

Compania multinațională de dezvoltare software, soluții eCommerce și cloud, OSF Global Services a relocat echipa din Pitești într-un sediu mult mai încăpător, în cadrul Carol Office Center din Calea Craiovei nr.30 Pitești. La ceremonia de deschidere din data de 28.03.2018 au participat reprezentanți ai Departamentului Matematică-Informatică lect.univ.dr. Maria Miroiu și studenți în anul III la domeniul de licență Informatică Alexandru Chivăran, Diana Niță și George Beregheanu. Din partea conducerii companiei au participat fondatorii companiei: Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO și Alin Dorobanțu, COO. Echipa din Pitești a OSF Global Services are în componență mulți absolvenți ai domeniilor de licență și master din cadrul Departamentului Matematică-Informatică al Universității din Pitești. Se intenționează mărirea echipei la 100 de angajați.

 

 
News
S.I.I.M.A.D.C.
I forgot my password
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Click here for more information