Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

 Master: ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ ÎN CONTEXTUL INTEGRĂRII EUROPENE -  2 ani- 

Scurtă descriere 

Programul de studii de masterat Administratia publica in contextul integrarii europene are ca obiectiv formarea si perfectionarea specialistilor in domenii de interes public, derularea unor relatii pe termen lung cu structurile administratiei publice locale si cu serviciile deconcentrate ale ministerelor, in sensul dezvoltarii unei programe de pregatire profesionala cu un accentuat caracter practic.

 Competenţe ale absolventilor 

Absolventii studiilor masterale cu specializarea Administratie Publica in contextul integrarii europene, dobandesc cunostintele necesare pentru a accede la o cariera de functionar public, atat in cadrul sistemului administratiei publice nationale, cat si in administratia publica europeana, in domeniile:  administrarea patrimoniului unitatilor administrativ-teritoriale, protectia mediului si dezvoltarii durabile; achizitii publice; stare civile si finante publice, adica in domenii de interes public.                                                                                                                                         

Facilitati de studiu si de cercetare

Procesul instructiv-educativ din cadrul Facultatii de Drept si Ştiinţe Administrative din Pitesti este facilitat, in prezent, si de o baza materiala adecvata, care cuprinde, printre altele, 6 sali de curs, 15 sali de seminar,  laboratoare de informatica,  un laborator de criminalistica, o biblioteca de specialitate, camin si cantina .          

PLANURI DE ÎNVĂŢĂMÂNT - program master A.P.I.E.

News
S.I.I.M.A.D.C.
I forgot my password
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Click here for more information