Româna         English         Français        

Universitatea din Pitesti

Programul de master Monitorizarea şi protecţia mediului are misiunea de a forma specialişti cu pregătire superioară, cu aptitudini ce se referă la: procesele care determină şi influenţează poluarea mediului, monitorizarea factorilor de mediu în sistemul integrat al managementului de mediu, tehnologiile alternative pentru gestionarea durabilă a mediului.

Programul are ca misiune dobândirea abilităţilor necesare angajării în cercetarea ştiinţifică sau în unităţi de cercetare specializate.

Studiile universitare de masterat Monitorizarea şi protecţia mediului asigură aprofundarea în domeniile studiilor de licenţă Ştiinţa mediului, Horticultură şi Biologie, dar şi din domenii apropiate. Asigură, de asemenea, obţinerea de competenţe complementare în alte domenii. Implicarea masteranzilor în cercetarea ştiinţifică este asigurată prin: existenţa în cadrul universităţii, în domeniul programului de master, a Centrului de cercetări pentru protecţia naturii, centru de cercetare ştiinţifică; existenţa de laboratoare dotate adecvat pentru activităţi de cercetare; în universitate se desfăşoară studii doctorale în domeniul Biologie.

Prin completarea planului de învăţământ cu disciplinele modulului psihopedagogic de nivel II, în domeniul Ştiinţa mediului, precum şi în domeniile ce asigură interdisciplinaritatea (Horticultură şi Biologie), programul de master Monitorizarea şi protecţia mediului are misiune didactică, asigurând competenţe profesionale psihopedagogice, didactice, de specialitate, digitale, manageriale şi de cercetare necesare exercitării funcţiilor didactice în învăţământ.

 

Informații admitere 2017

Plan de învățământ MONITORIZAREA ȘI PROTECȚIA MEDIULUI 2017 - 2019

Plan de învățământ MONITORIZAREA ȘI PROTECȚIA MEDIULUI 2016 - 2018

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.