Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

► Scurtă descriere  

Programul de studii de licență DREPT a fost înfiinţat conform legii, primind autorizaţie de funcţionare provizorie prin Hotărârea Guvernului nr. 410/2002 privind structurile şi specializările universitare acreditate sau autorizate sa funcţioneze provizoriu din instituţiile de învăţământ superior. Misiunea  şi obiectivele asumate de programul de studii DREPT îlindividualizează în sistemul de învăţământ superior prin claritate şi specificitate. În anul 2007 programul de studii DREPT a primit acreditare din partea ARACIS, ca urmare a îndeplinirii corespunzătoare a standardelor impuse la nivel naţional.

 

► Competenţe ale absolvenţilor 

Programul de studii de licență le va permite viitorilor absolvenţi să aplice cunoştinţele fundamentale din domeniul juridic în rezolvarea problemelor atât la nivel practic cât şi la nivel teoretic,  dar şi să dobândească nivelul de cunoştinţe necesar aprofundării şi specializării prin programe de studii  masterale şi să aibă o atitudine corectă faţă de supremaţia legii, militând în acest scop.

 

► Şanse de angajare 

Absolvenţii programului de studii au oportunităţi de angajare deosebite, asigurate de  dobândirea competenţelor necesare următoarelor ocupaţii existente pe piaţa muncii: avocat, magistrat,consilier juridic, notar, executor judecătoresc, inspector fiscal, inspector social, inspector de muncă, inspector de resurse umane,  referent de specialitate, consilier în administraţia publică centrală sau locală, precum şi orice altă ocupaţie care necesită studii universitare de licenţă.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.