Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

► Scurtă descriere  

Programul de studii de licență Administraţie Publică este printre primele programe de studii autorizate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice și Drept, prima promoţie de absolvenţi terminând în anul 2001. Programul de studii are o misiune didactică şi de cercetare ştiinţifică bine precizată, cu obiective clare şi realizabile prin resurse proprii, care conţine elemente de specificitate şi oportunitate în concordanţă cu cadrul naţional al ocupaţiilor de pe piaţa muncii. Absolvenţii programului de studii dobândesc o arie largă de competenţe ştiinţifice şi de specialitate, fundamentale şi manageriale în domeniul administrativ.

 

► Competenţe ale absolvenţilor 

Programul de studii de licență permite viitorilor absolvenţi să dobândească o serie de cunoştinţe fundamentale în domeniul ştiinţelor administrative, să transpună cunoştinţele asimilate în rezolvarea problemelor practice specifice administraţiei publice, să se perfecţioneze profesional în vederea accederii la o carieră de funcţionar public, precum şi să se specializeze prin programe de studii masterale.

 

► Şanse de angajare 

În urma absolvirii programului de studii Administraţie publică, se poate opta pentru o carieră de funcţionar public, de personal contractual în administraţia publică,  inspector de muncă, inspector social, consilier, referent de specialitate în serviciile deconcentrate ale ministerelor, în administraţia publică locală şi în consiliile locale sau în administraţia publică centrală.

Stiri
S.I.I.M.A.D.C.
Am uitat parola
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.