Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

PLATFORMA ADMITERE 2021 - https://www.upit.ro/admitere/oferta/programe-de-licenta/limbi-moderne-aplicate-621

 

DE CE SA ALEGI PROGRAMUL LIMBI MODERNE APLICATE?

 

- admitere pe baza de dosar;

- nivel minim intermediar de cunoastere a limbilor engleza si franceza. Departamentul de Limbi Straine Aplicate ofera cursuri gratuite de aducere la nivel studentilor cu nevoi de consolidare a cunostintelor de limba straina.

 

Cu programul de studii Limbi Moderne Aplicate studiezi trei dintre cele mai vorbite limbi din Europa : engleza, franceza, germana.

 

Cursurile de limba, cultura si civilizatie precum si studiul technologiilor informatice cu puternic caracter aplicativ iti vor asigura o formare solida care iti va permite sa te afirmi in mediul deosebit de competitiv al societatii romanesti si internationale actuale. Familiarizarea cu domeniul economiei si dreptului constituie un avantaj in formarea profesionala interdisciplinara.

 

Cu noi ai posibilitatea de a te pregati pentru insertia pe piata muncii prin efecturea de stagii profesionale in intreprinderi si institutii publice. Bursele de studii si stagiile practice in strainatate iti ofera pregatirea necesara de a te adapta cerintelor de formare profesionala si interculturala din spatiul european.

O echipa dinamica si entuziasta de cadre didactice tinere te va insoti pe tot parcusul formarii tale intr-un cadru de studiu stimulativ si competitiv.

 

Ghidul studentului LMA

 

Mizeaza pe o formare moderna, dinamica si pragmatica alegand Limbi Moderne Aplicate!

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.