Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Insertie profesionala 

 

 

Departamentul de Limbi Străine Aplicate organizează joi, 5 mai 2022, ora 18 o ȋntâlnire on line cu iniţiatorii proiectului  INNOTECH STUDENT 2022 - „Dezvoltarea spiritului antreprenorial al studenților și al competitivității noilor întreprinderii din Romania, în condițiile unui acces la piața forței de muncă sustenabil și flexibil (FutureBiz)” ID 141244.

Proiectul se adresează studenților înmatriculați minim în anul al II-lea, studii licență, masteranzilor sau doctoranzilor, care intenționează să își deschidă o afacere în mediul urban / rural într-una dintre cele 7 regiuni mai puțin dezvoltate (Nord-Est, Centru, Nord-Vest, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Sud-Est).

 Pentru mai multe detalii vă invităm la ȋntâlnirea de joi, accesând linkul următor:  https://us02web.zoom.us/j/89863670484?pwd=UXBid0NBNWNZdy9veUFsclhBR1JOZz09

Afis

 

Zilele Carierei (anual)- actiune în cadrul proiectului „Informarea, consilierea și orientarea în carieră a elevilor argeșeni, pentru creșterea accesului la învățământul superior în condiții de echitate și incluziune socială” (AG-GUIDING-CAREER)’’. 

 

Atelier Traducator in Romania in anul 2009 (Universitatea din Pitesti, 6 aprilie 2009)

 

 

Raport Atelier Traducator in Romania in anul 2009

 

 

Ziua Carierei. Career's day (Universitatea Babes-Bolyai, 15 mai 2009)

 

 

Conferinta Four Discussions about our Contemporary World (9 mai 2010)

 

 

Translating for the European Commission (11 aprilie 2012)

 

 

Procesul de traducere în cadrul Directiei Generale de Traducere a Comisiei Europene (7 mai 2012)

 

 

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.