Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Universitatea Națională
de Știință și Tehnologie
POLITEHNICA București

Logo incredere
Instituție de învățământ superior cu grad de încredere ridicat Logo ARACIS
Româna English Français

Recenzarea articolelor trimise spre publicare

Lucrarile trimise pentru publicare în Buletinul Stiintific al Universitatii din Pitesti, Seria Matematica si Informatica, vor fi recenzate de catre 2-3 referenti stiintifici de specialitate care sunt profesori, conferentiari sau cercetatori recunoscuti în domeniilor lor de activitate.

Cititorii Buletinului Stiintific al Universitatii din Pitesti, Seria Matematica si Informatica, sunt invitati sa participe la recenzarea articolelor trimise spre publicare în jurnal.

Recenzarea presupune o evaluare critica a lucrarii trimise spre publicare urmata de o recomandare explicita referitoare la acceptarea sau respingerea publicarii articolului. Se pot face si recomandari explicite catre autori pentru revizuirea lucrarilor.

Referentii nu trebuie sa comunice direct cu autorii. Comunicarea se face numai prin intermediul editorului.

Daca doriti sa participati la recenzarea articolelor trimise spre publicare în Buletinul Stiintific al Universitatii din Pitesti, Seria Matematica si Informatica, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa bulletin@linux.math.upit.ro cu urmatoarele informatii:

Nume:

Prenume:

Titlul stiintific:

Institutie:

Competente stiintifice (specializari):

Adresa e-mail:

Adresa pentru corespondenta:

Annonces
S.I.I.M.A.D.C.
Mot de passe oublié
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii.